Değerli Üyelerimiz sizler için kendimizi sürekli yeniliyoruz. Lütfen 10 saniyede üye olarak bizlere destek olunuz... 😊 Tüm sorunları bize bildirebilirsiniz
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bu player bizle 10 tane maça çıksa birinde 14 5 kasıyo hemen ss alp koyuyo sorsana bizle normalde çıktığı maçlarda neden fake nick alıpta sonra biraz adam vurup real alıyo tipe bakarmısn 2 günlük kinq diyo :
Ya emre sen ne kadar kaşar bı cocuksun ya 9 - 3 u koymus 8 - 4 te bız aLdık ezıLdnz kendılerını cok farklı yenmıs qıbı qostermsler bide o aim crew iyi waLLcymş ha adam duvar harıcı benı hıc vuramadı 5 tane duvar attı gh deıLse o cocuk bısey bıLmyrm smdı qq 1 sene once turemıs jackuee
Seckın cekemyrz biz bu adamı yoksa akıyo falan ya sadfasdasd 2 qunluk kınqler demıs baksana adam 1.5 senedır cs oynyo ya koskoca eskıLer 2 qunLuk oLdk tmm emre sen kızma alnma da aL sana qL
GL sana Emre Kardes Ama sunu solıyım burda 14 e 5 kasttıgın fragı koyman sacma olmus kendını kucuk dusurmussun yanı ... Non clanını herkez bılıyor kanıtladı kendını .. Kanıtlanmıştıda..
Kim Eski Kim Yeni > Bunu Bilen Bilir Jackue Emre Bn 8 Senedir Aktifim Seni Ben 1.5 Senedir Felan Görüyorum Siz Pub Kasın Kumda Oynayın .. Non Clanı Oyuncuları Hepsi Realse .. Eskiler Bebe Skynet Ayko r0uLsticqq Sexafon Sorun Zamanında Az kasmadık Onlarla Yeni Türeyen Kingler Gh Alır Kral Olur .. Her Mac Sonu Anında Tw Verdiğim Halde Bana Bile GH Diyolar Oyunun Boku Artık Cıkmış.. Yakında Bende qq Vericem .. qL Başarılar