Non ' vs RS|

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan emre_uuu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

emre_uuu

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
emre_uuu
Ee ne şimdi bu ? Bi maç yıktınız diye king mi oldunuz Şampiyon mu oldunuz ne oldu anlamadım yani :D

La oLm git baska yerde post kas. Cekemıyon madem konusma . Daha real veremıon . hadi uza şimdi tartısma yaratma hergun yıkıoz bız bunları cok konusma

gL emre reiz .

Helal emre şu cfgnide paylaş artık :D

sen şimdi 14-5 kastın dıe mı bu havalar :D kingsin asdasdsa

başarılar eldiven skini güzelmis paylasrmsn kardes :)

bu player bizle 10 tane maça çıksa birinde 14 5 kasıyo hemen ss alp koyuyo sorsana bizle normalde çıktığı maçlarda neden fake nick alıpta sonra biraz adam vurup real alıyo tipe bakarmısn 2 günlük kinq diyo :D:D:D:D::D:D

Ya emre sen ne kadar kaşar bı cocuksun ya :D 9 - 3 u koymus 8 - 4 te bız aLdık ezıLdnz kendılerını cok farklı yenmıs qıbı qostermsler :D bide o aim crew iyi waLLcymş ha adam duvar harıcı benı hıc vuramadı 5 tane duvar attı gh deıLse o cocuk bısey bıLmyrm smdı qq 1 sene once turemıs jackuee

hacı bu böyle işte bi maçta kasmış hemen koymuşş .. adam king ak :D

o deiLde secko naptı bıLıyomusun bi macta 0 - 6 qıdıyo du retry attı sonra 2 - 6 oynadı bırakta kastıqı macları koyup sevınsın retry master :D

Olm Hepınıze Guluyorum... Adam Olunda Gl vermeyı bılın. Cekemıyosanız Soleyın ayar yapayım. Adam olun da ugrasmayın..

Seckın cekemyrz biz bu adamı yoksa akıyo falan ya sadfasdasd:D 2 qunluk kınqler demıs baksana adam 1.5 senedır cs oynyo ya koskoca eskıLer 2 qunLuk oLdk :D:D tmm emre sen kızma alnma da aL sana qL :)

GL sana Emre Kardes Ama sunu solıyım burda 14 e 5 kasttıgın fragı koyman sacma olmus kendını kucuk dusurmussun yanı ... Non clanını herkez bılıyor kanıtladı kendını .. Kanıtlanmıştıda..

Ben burda fragımı koymadım 1. 1.5 senelık deılım 2 Kendını eskılerden gorenlere de 3ncu olarak sunu dıorum Sıcında bokunuzla oynayın

Gl . Başarılar.

Kim Eski Kim Yeni > Bunu Bilen Bilir Jackue Emre :) :D Bn 8 Senedir Aktifim Seni Ben 1.5 Senedir Felan Görüyorum Siz Pub Kasın Kumda Oynayın .. Non Clanı Oyuncuları Hepsi Realse .. Eskiler Bebe Skynet Ayko r0uLsticqq Sexafon Sorun Zamanında Az kasmadık Onlarla Yeni Türeyen Kingler Gh Alır Kral Olur .. Her Mac Sonu Anında Tw Verdiğim Halde Bana Bile GH Diyolar Oyunun Boku Artık Cıkmış.. Yakında Bende qq Vericem .. qL Başarılar

Geri