[Non] ' vs Ntkıngs Turnuva maçı

Ya bazıları dıyoya benım nb ss koymakla işim olmaz işine gelincede 1 sene once atılmıs macları koyuyo walla onlar artık dıyecek laf bulamıyom madem cekıon ss burada koyarım 20 30 tane demesın adam acık acık demekki koyasın warki cekmissin sonrada artislik yapıyo guya kralız dıyo

ya sen neymişsin be kazım seni clana çağırmıştım ama şimdi pişman oldum bana eski kaptanına götün başın oynamasın diyosun aferin sana diyosunki siz bizi ne kadar yendiyseniz 2 katı yendik sizi sen buna inandınmı aferin sana devam et böyle..

skynet

şunuda söyliyim kazım senin real kadron ne zaman olduki be kardeşim maçı kendin istiyosun fake kadro topluyosun ne zman real kadron ne zaman 5 çıktı bana söylermsin ?

Buci realinle yorum at sen xeavn mali adamlarima laf edip durma non claninin seninle hic bir zaman muabbeti bile olmadi he pardon bi defa oldu hileni bulduk jj roussemi e oyle bi clanda ben nOndan cikmistim bi kardeslerimi birakip baska bi kardesimin yanina ama o kardesim daha eskilerine baskalarini savunmak icin gotun basin oynamasin diyor sizin gotunuz basiniz oynamasin lan pezevenkler akilli olun.

Flood atmayın,Tartışma yaratacak yorumlar atmayın...

Forumda ahlak ve seviye içeriğinde yorumlar atınız.Kimse kafasına göre küfür v.b tartışma içerikli yorumlar atamaz,atarsa gereken cezayı tarafım verilecektir #

iyi forumlar .

Şöyle bi durumda var adam bilgisayarlara maçtan once girdi madem aim dll gördü nie soylemedi sil diye maç sonunda direk benden ve homeland lasche den tw istediler bende birşey bulamayınca direk ona yöneldiler biliyorlar başta aim dll oldugunu bu yüzdende elediler saçmalık. Hakemler giriyor pc ye madem hileleri siliyor aim dll nie silmiyor?
Elemek için sebep bırakmaları lazım ^^

Buci realinle yorum at sen xeavn mali adamlarima laf edip durma non claninin seninle hic bir zaman muabbeti bile olmadi he pardon bi defa oldu hileni bulduk jj roussemi e oyle bi clanda ben nOndan cikmistim bi kardeslerimi birakip baska bi kardesimin yanina ama o kardesim daha eskilerine baskalarini savunmak icin gotun basin oynamasin diyor sizin gotunuz basiniz oynamasin lan pezevenkler akilli olun.

Realim ~Bu[C']i` .x7 sana kemik atanmı oldu atlıyosun senlede nonlada dıger clanlada bı husmetım yok hee yazdıgım sana dokunmuşki atlıyon bır zaman muhattap olmussun oda hılemı bulmusssun sen havalarda ucuon haberın yok sımdıye kadar ne hıle kullandım ne de kullanırım su gotun basın oynamasın lafına cvp verırdım ama 2 dk sonra cvp yazamayacagımı yani banlanacagımı bıldıgımden cvp bı gun karsılarsırsak fazlasıyla verırım

Sen malmisin ? Yorumu bi tam oku sana sadece realinle at dedim baska laf mi ettim ?

Ufuk turnuvayı bıLmedıqın beLLı knka turnuvada iLk baştaki baktıkları twde geniş kapsamlı bakmazlar sadece özelleştire bakarlar ve resente bakarlar maçtan sonra geniş kapsamlı tw incelerler
Tamam kazım Başarılar kardeşim. Sıkıntı yok zaten maçı zevkıne attık haklısınız kapatalım konuyu.

gözyaşları sel oldu aktı duygulandım :( qL

Nonlar gl size....

Geri