[Non] ' vs [Jwu] ' 11-1 vol.5(bakarmısınız)

cümle aleme etiket yaptın clanı sorty ordaki oyunculara yazık be maç istemeye geliyoz korkuyo atmıyo qwqe:D

başarıLar iyi ezmşsnz :)

sende somurmaya devam et , böyle forumda mal mal cevap yazmak için türemişsin hani cs ile alakan yok nickini de yeni görüyoz cs aleminde neyse Aglamayın forum başlığımız altında
beni bilen biliyo kardeş sen kafanı yorma, senin gibi forumlarda isim yapılıyosa onuda yaparız merak etme :)

beni bilen biliyo kardeş sen kafanı yorma, senin gibi forumlarda isim yapılıyosa onuda yaparız merak etme :)

Hani diyorum ya yeni türemişsin diye , eskilerden olsaydın pub serverlarda görürdün zaten ağlattığımı ki sen piyasada yoktun . . .Seni clanımda 1 eleman tanımıyor bizim dışımızda seni tanıyan olsa nolur olmasa nolur anlıyomusun genç .

cümle aleme etiket yaptın clanı sorty ordaki oyunculara yazık be maç istemeye geliyoz korkuyo atmıyo qwqe:D
Sende RÜZGAR gibi konuşmaya gelince konuşuyorsun , ama koyulan ss'lerin hiç birinde yoksun.Sen hala neyin kafasındasın ?

Ufuk'a sor bakalım kaç seneden beri tanıyomuş beni, bende sizin clanda onun dışında kimseyi tanımıyorum zaten :)

Hani nolur tanı bizi detbılova , senin gibi adamlar sadece bu işe yarar elinden geldiğince forumda kendilerini överler biz napıyoruz SS koyuyoruz ss ler anlatıyor herşeyi fakat siz anca laf ..he bide fake movileri al başarılar dilemeye devam et clan yalakacıları sizi başka işe yaramıyorsunuz zaten

Geri