[Non] ' team açıklama

0
EXE RANK

mardinlibilal

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
mardinlibilal
o ss koyan takımlar varya bi dahakine akıllı olsunlar wha dan daha beter duruma düşerler 1 defa yendiniz diye nonu yendik havalara girmeyin akıllı olun yoksa sonunuz böyle olur wha gibi 2 sınıf takımlara kapak olsun ss çi takım değiliz ama zorluyolar akıllı olun albüm yemeyin

kanka tam isabet .......

wha ya sesleniyorum kendini king sanan ama benim yanımda büyüyen qlor yeni türemiş kingler nedesem bilmiyorum bizi dün yendiniz 2 map ama hangi takımla yendiğinize bakmanızı isterdim neyse siz ss alın bizde sizi rezil edelim.. 3.seviye playerlerle uğraşmayı sevmem ama uğraştıyosunuz VOL. sayamadım bide (qlor-bejiluue neydi her harfe basan mal bana VOL kaçsa 1 söyleyin de biliyim :) ) kepçükler adam olduklarını sanıyolar siz adamın son 2 harfisiniz ;)

Non Ezer Agaa :D

eyw sağolun beyler wha denen bot takım bi daha aynı hatayı yapmaz umarım elimizde daha 10 maç ssi daha var yerlerini bilsinler yeter

nona kafa tutmadan önce düşünün bence herkeze albüm yapacak kadar ss var elimizde aklınızı başınıza toplayın non bu başka clanlara benzemez

2 dev clandan ortak açıklama hmm

teşekkürler

adam bilal :) nokta.

Geri