[Non] HELD ATAKAN HAKKINDA ACIKLAMA (BİR KAREKTERSİZ DAHA) SS Lİ BAKALIM

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lan ufuk adama laf atıyonda daha dune kadar kankaydık dun bırden ts den abnalamalar msnden sılmeler amacın ne oglum senın ? sen de laf soktugun ınsanlar gıbı olmata basladın haberın yok benden tavsıye dusun ve uygula

yaw cfg ıstedıysem nolmus anasını satıyım sankı ayıb bişy yaptık anasını satıyım

krdsm bu nınjafare cok bos adam bilal clandan attı dıe zoruna homeland non arasında karı gıbı dedıkodu yapıyor biraz sızın yanınızda takıldı sizin hakkınızda herkeze yenılıyor ccok ezık bot kadro falan bılal laf tasıyor dıe clandan attı

yaw cfg ıstedıysem nolmus anasını satıyım sankı ayıb bişy yaptık anasını satıyım

krdsm bu nınjafare cok bos adam bilal clandan attı dıe zoruna homeland non arasında karı gıbı dedıkodu yapıyor biraz sızın yanınızda takıldı sizin hakkınızda herkeze yenılıyor ccok ezık bot kadro falan bılal laf tasıyor dıe clandan attı

Ne çok sattın bilader sen tüccarmısın ya.

bizi katma lan

Konunun cfg iisteyip istememekle alakası varmı tekrar oku bakalım yorumlarımı

heee ok by şerefsiz

Adam held atakan ya . Adam kral :)

gl kardeşim atakan benım ts de odama geldi okan beni s1k beni s1k nolur cfg at kanka kımseye atmam dedı :D sonra gitmiş ufukdan almış :D sonra gelmıs bana dıyo okan pc nden cfgnı aldım dıyo ben tabı guldum rezıl bı ınsan ya harbıden ben bunun kadar karektersız gormedım bı cfg ıcın dustugu durma bak sanada tekrardan gl ufugum :)

::D:D:D:D OKAN REİZ :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri