4
EXE RANK
~ k u k L a `
Fexe Kullanıcısı
ALLAHA EMANET YOLUNUZ AÇIK OLSUN ..
sende cok gereksiz bi adamsı nbenceNon kim la :t gereksiz bir konu bence.
sxe'yi bahane edeceginize kendinize bakın veya 1.6 steam oynamayı deneyin.Bırakmakla en iyisini yapmışsınız o kadar kufur ye ye nereye kadar.
nightbir sen kimsinde eskilerden olacan kimse tanımıyorki seni bide böyle bir uğraş içinde 1.5ın bokunu yıyemeden 1.6 geçmiş zhazhazha![]()
sağolasın paş@m buraya kadarmış iz bıraktık diye düşünüyorum umrım hatırlanırız çünkü biz bu oyunda eskininde eskisiydik teşekkürlerBaba çoğu şeyi cs ye getiren clandı bence harbi özeniliyodunuz kim ne derse desin ben şahsen uzuldum bırakmanıza ama hatırlanacagınızdan eminim noix'i ayko su sky netı benım gozumde bu kısıler kalacak non clanında ama Realdede Allah yolunuzu açık etsin beklerim Rasgele.. PAŞHASEDAT;;
Zero bak su konuya o kadar adam bakmış o kadar yorum gelmiş bak bakıyım senin gibi boş bi yorum atan varmı gl at geç kardeşim nedir bu yani bak bıraktık işte bizim yokluğumuzda kral olursun sen krallığının tadını çıkar fazla uzun sürmez bide zahmet olacak ama bi zahmet konumdan yol al .
zero sana konumuzu kirletme dedim en azından senin gibi hırsızlık yapmıyoruz biliyosun zero insanların ts lerini nasıl dolandırdığını ts3.killgamingi nasıl dolandırdığını ts sahiplerinin makinelerini nasıl dolandırdığını biliyoruzBizim için önemli olan krallık değil kardeşim bizim için önemli olan sevgi,sayğı ve kardeşliktir. Bu yüzden bunların hiçbiri sizde olmadıgı için teker teker dagılıyorsunuz ve bırakmak zorunda kalıyorsunuz demek istedigimi anladın mı skynetcik kral olmak isteseydim senin gibi yapardım arkadan konuşarak milleti birbirlerine düşürme ve hile kullanarak geleni geçeni ezip kendini kral sanan zavallılar.![]()
zero sana konumuzu kirletme dedim en azından senin gibi hırsızlık yapmıyoruz biliyosun zero insanların ts lerini nasıl dolandırdığını ts3.killgamingi nasıl dolandırdığını ts sahiplerinin makinelerini nasıl dolandırdığını biliyoruz
zer0 sen bak sana iphone 4s ten yazıyorum sen nesinki bizim kardeşliğimizi bizden iyi biliceksin biz dağılmadık farkındaysan oyunu bıraktık neden diye sorucaksan senin gibi ameleler yüzünden bıraktık oyunu bıraktık yine senden kurtulamadık masacare non clanının hepsi realdende görüşmüş insanlar istersen kontörün varsa ara beni sende oda varmıdır belirsiz daha fazla yorum atma işin gücün yokmu bıraktık işte hadi yolunaBizim için önemli olan krallık değil kardeşim bizim için önemli olan sevgi,sayğı ve kardeşliktir. Bu yüzden bunların hiçbiri sizde olmadıgı için teker teker dagılıyorsunuz ve bırakmak zorunda kalıyorsunuz demek istedigimi anladın mı skynetcik kral olmak isteseydim senin gibi yapardım arkadan konuşarak milleti birbirlerine düşürme ve hile kullanarak geleni geçeni ezip kendini kral sanan zavallılar.![]()
zer0 sen bak sana iphone 4s ten yazıyorum sen nesinki bizim kardeşliğimizi bizden iyi biliceksin biz dağılmadık farkındaysan oyunu bıraktık neden diye sorucaksan senin gibi ameleler yüzünden bıraktık oyunu bıraktık yine senden kurtulamadık masacare non clanının hepsi realdende görüşmüş insanlar istersen kontörün varsa ara beni sende oda varmıdır belirsiz daha fazla yorum atma işin gücün yokmu bıraktık işte hadi yoluna
Tugay suna daha cevap yazma zero sende cocuk gibi reklam yapma ve bos konusma artik kardeslik saygi sevgi demisin kac kere bizle maca girdin bizle takildin konsuyorsun ayrica bizim birbirimize olan saygimizi ve sevgimizi olcecek adamda adam olmali ilk once bi adam ol sonra elestri yap konuyuda kirletme
hırsız zero o kadar kolpa adamsınki aykutla konuştum diyosun yalan söyleme ip lere bak bakalım bi yusuf konuyu kaldırırmısn kardeşimaykodg , uyelıgıyle yazan skynet zavallıaykutla facebooktan konusuyorum ben boyle birşey demedim kanka dıyor ben csyi bıraktım dıyor isteyenlere ss veriyim tugay bu kadar yeter sana bidaha yazmıycam kımınle ugrasacagını ıyı bıl
![]()
zer0 sen bak sana iphone 4s ten yazıyorum sen nesinki bizim kardeşliğimizi bizden iyi biliceksin biz dağılmadık farkındaysan oyunu bıraktık neden diye sorucaksan senin gibi ameleler yüzünden bıraktık oyunu bıraktık yine senden kurtulamadık masacare non clanının hepsi realdende görüşmüş insanlar istersen kontörün varsa ara beni sende oda varmıdır belirsiz daha fazla yorum atma işin gücün yokmu bıraktık işte hadi yoluna
Her 2 İp'de aynı, Aykutun yerine başka birisi yazıyor :t Yolunuz açık olsun [Non] 'hırsız zero o kadar kolpa adamsınki aykutla konuştum diyosun yalan söyleme ip lere bak bakalım bi yusuf konuyu kaldırırmısn kardeşim