-NeverLose vS [Non] BANNED.

Ayyyyyyyy ezıkLer sizi..Bir qrup aptal sürüsü sizi konusn bakiyim konusn Iyyyyyy botlar..midem kalktı :)
Adamlarınız kabul etmiş Cheky olduqunuzu cahıL surusu sizi :)
Nese hadi uzayın :):):)

Ayyyyyyyy ezıkLer sizi..Bir qrup aptal sürüsü sizi konusn bakiyim konusn Iyyyyyy botlar..midem kalktı :)
Adamlarınız kabul etmiş Cheky olduqunuzu cahıL surusu sizi :)
Nese hadi uzayın :):):)

Sakin ol şampuan :001_huh:

KATREJJ eziqi daha dün qece.. Mac atalım dedim ko ise qq demedin mi ALLahın Botu seni :):):)

haydi uza şimdi :)

KATREJJ eziqi daha dün qece.. Mac atalım dedim ko ise qq demedin mi ALLahın Botu seni :):):)

haydi uza şimdi :)
afhuwqruhrqwuhuqwe la bot ben szi real teamimle 2 attık 2 sindede kaymadıkmı size ?
2. ise sw miz genckafe hud sorunu yok orda olmadığı için rahat kasıyoruz.
3. ise ko da her türlü hl.res , inexinferis kingleri var daha doğrusu kendini king sananlar olduğu için ko gelmiyoruz.
4. ise sercanın isteği üzerine geldim ben ko yoksa hic gelmicektim.
[NOKTA.]öptüm <3.

ahahashahshahshashas aqlattın lan beni suratsız :)
En taze macı sızı sw de yendk ezo kralı:))
ALLHmm ne qunler bu qunlerrrrr...Suratına.. :)

cLanın ismini qhos7 h4x | yapın sizz .D:D

akşam bi maç atalım tagımız belli :

sirswagger @ hadi gelin bakalım :thumbup1:

ahahashahshahshashas aqlattın lan beni suratsız :)
En taze macı sızı sw de yendk ezo kralı:))
ALLHmm ne qunler bu qunlerrrrr...Suratına.. :)
qwqweqweqw6qwwqe :D la olm sen git kumda oyna yada istersen inferno mapinde kum varya oraya koyak seni eline kürek verek yada boşver onu eline başka bşy verek oyna orda.
Realim var 30 dk sonra profilden msn al ekle atalım macımızı .Ondan sonra konuş.HAAAAA bide ko gelmiyoruz hala haberin olsun tipi tip <3.

lağn taşla tüfekle gelin hatta nadiri alın o da gelsin :D 2dk da kurduğumuz fake teamle verdik ayarı gelmiş burda laf yapıyon ya :D

2 dk da cektın ghost hackerları :D

adamsın lan sen :=)))))

la okuz gbı kasıyo dedınız sky net bumu 9 yasındakı kardesımın bıle her macta attıgı frag daha ıyı :D

Lan d2de ben kasıyom bana hile diyonuz nukede fumokum kasıyo ona hile diyonuz nasıl bişeysiniz anlamadım :D

güncel kalsın :)

afhuwqruhrqwuhuqwe la bot ben szi real teamimle 2 attık 2 sindede kaymadıkmı size ?
2. ise sw miz genckafe hud sorunu yok orda olmadığı için rahat kasıyoruz.
3. ise ko da her türlü hl.res , inexinferis kingleri var daha doğrusu kendini king sananlar olduğu için ko gelmiyoruz.
4. ise sercanın isteği üzerine geldim ben ko yoksa hic gelmicektim.
[NOKTA.]öptüm <3.

1. ko cfg leri genckafede işlemiyor mermi gitmiyor .

2. Hud acılıyor 2 sn de olsa işe yarıyor .

3. Genckafe hiç bi türlü hile gecirmiyor dersenz inanmam . ama öyle olma ihtimali düşük gibi geliyor bana kardesm ?

Geri