never bd // C L A N A İ L E S İ ..

Gele & Başarılar.

ne kadar özentisiniz beyler never going to clanı var artizlerin yeni tagı ordan cıkma tag bulmussunuz amk malları özenti olmayın siktgimin malları

Ulan ******** düzgün konuş ilk önce realini söyle sen bi it herif bu tagı biz ne zamandır kullanıyoruz haberin varmı adi herif şurda anana bacına sovmek vardıda ban yemek istemiyorum it seni.
ne kadar özentisiniz beyler never going to clanı var artizlerin yeni tagı ordan cıkma tag bulmussunuz amk malları özenti olmayın siktgimin malları

Ulan ş3r3fsiz düzgün konuş ilk önce realini söyle sen bi it herif bu tagı biz ne zamandır kullanıyoruz haberin varmı adi herif şurda anana bacına sovmek vardıda ban yemek istemiyorum it seni.

saçma sapan konusma bu tagıı Ankaradan anıllar yanıma gelnce bulduk artzlerin yeni tagınıda ilk senden ögrendik

başarılar.

gL bizim gencolar

qL Başarılar :)

Kardeş hergele ismini ben 4 senedir kulanıyom alıntı !

döl israfları

saçma sapan konusma bu tagıı Ankaradan anıllar yanıma gelnce bulduk artzlerin yeni tagınıda ilk senden ögrendik
Biz 1.5'den 1.6'ya geçtiğimiz için tag değiştik. Never going to bizim; never bd sizin arada fark var, tartışmaya gerek yok. Başarılar

başarılar.

qL bize :)

-r[A]wenche :)

Valve de varyha :D tamam bu clan hepten KAdroyu kurmuş :D Futbolda barça neyse cs de de never bd clanı o dur :D bAşarılar.

Niye bu kadar azsınız la? 2-3 kişi daha alında İsraili basak :D Ardından Abd Fransa derken Romayı bile yakarık :D

Geri