Netbilgini TURNUVASINDA HANGİ TEAM 1.ci OLUR ( oylama )

HANGİ TEAM 1.ci OLUR

• Mk ` Team

Oy: 67 50.4%
  • Eye I Team

Oy: 43 32.3%
  • Free`Life > Team

Oy: 17 12.8%
  • -jeu d`Attaque // Team

Oy: 6 4.5%

• Kullanılan toplam oy
    133
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bıRakIn MAca odakLAının . :)

Cok Guldum ya Gozumden yas geldi vallaha ahahahahaha Cok komik bu cocuk Mal ben senin gibi pubda Basede Walk ile yuruyup ses kasıp adam vurcak adam diilim. Banane pubdan girerim Bıcak cekerim mal gibi olurum ama Pub kasmam senin gibi biyerlerimi yırtmam benim icin mac onemldir pub diil .

REASON seviyeli konuşurmusn ?

ßncede eye aLır ..

Mk Le -jeu d`Attaque // arasında gıtıım qeldım Karasızım

ya Mk yada -jeu d`Attaque // Team 1. 0Lr ;)

YA bu onun bunun demesiyLe 1. oluncak bır sey deyiL emin oL sana yeniLen kişi ertesi gün fark atabilir :) konu nu kilitLe ? istersen

sexaf0nLa rAze saqLam 0yuncuLar 2 takm arasNda qdp qLy0rm x /

Yok kalsın oylama işte.. :) forumda çok oylama var zaten benim açmamdan zarar gelmez

sexa knkim bnsiz yapamaz .

benim oyumda eye valla .

harun mesajını sıldım cunku sız katılmıyomuşunuz.kesin birşey sölemedin..

arkadaslar polemıkten uzak duralım zaten zevk ıcın oynuyoruz bu oyunu ne gerek var kavgaya 50 lıra ıcın mı bunlar :S

ama sunu soylıyım Everything ın your <Orhan> bana buyuk totem yaptı :D butun teamı bırakıp ona cakıcam hs yı gerısı enterese etmıyor benı dımı orhan :D

sonuncu olmakta var 1. olmakta :) bu sadece 1 oyun amaç eğlence&kardeşlik. ölüm kalm meselesi deil.ama çekişmeli olması güzel :)

arkadaslar polemıkten uzak duralım zaten zevk ıcın oynuyoruz bu oyunu ne gerek var kavgaya 50 lıra ıcın mı bunlar :S

ama sunu soylıyım Everything ın your <Orhan> bana buyuk totem yaptı :D butun teamı bırakıp ona cakıcam hs yı gerısı enterese etmıyor benı dımı orhan :D
qweqweqw senmı ona hs cakıcan ? oynayısını gordum valla bu oynayısla en ezık adama atamassın bızım clandan başarilar hadi

Reasonmus takımını tek alıyom lan senın equal felan aglıo macda sor bi Kes Sadece Watch kimmis takımın cok ii bilir bisi bilmiyosun hacı bu adam kim ya ? o gun public girdim yemin ediyorum herif ses kasmayı bılmıyor ya daha crosu saglam almasını bıle bılmıo ya ates ederken bile oyun bilmiyosun kardes k.b ama kımseyı kotulemek sitemem amam sen oynamayı bıllmıosun :) neden die sorarsan cunku ses kasman yok ates edemıosun hic bi seyden ayıkdın yok anca onune gelcek vurcaksın cs bundan ibaretse oyunu bırak sen kardes ama senı kotulemek amacında deilim ben o vidiounun her seyını gereklı acıklamasını yaptım ben kral olan kisilere sana yapsam nolurki anca sayıklarsın kendı yerınde k.b yani kardes bılmıyosun biraz daha oynaman lazım o gun ben senı 1 3 le alıorum yani ne ıblıyım oyuncu deilsin gozumde burda herkezın gozunde oyuncu ola bılırsın cunku hepsi public master :) bi gırdım 1 3 le alıom seni yazık yani neyse ii forumlar

WALL WAR DİYOSUN GUZEL DIYOSUN HOS DİYOSUN MOVİEM NERDE KOC :) HE MOVİE VARMİ WALL OLDUNA DAİR HE BANA ONU SOLE SADECE BU LAFİN CEVAPINIDA WER MOVİE WARMİ ? YOK HER SEYIN ACIKLAMASINI YAPTIMMI YAPTIM DAHA NEDEN AGLIOSUN O GUN PCME GİR DIYORUM DAHA AGLIYOSUN MSNDEN YAZIK LA SANA HARBİDEN ACIMAYA BASLADIM SU ANDAN SONRA SANA YEMİN EDERİM WAR YA HARBIDEN WAY BEEEEEE KRALA BAK ASDASD:d
eeger eye teamı kassedıyosan bız daha hıc mac atamadık sızle :S

Eye veya Mk die tahmin ediyorum

La haktan Sueantk orhana cfg ıcın yalwarıon smdı bole mı dıon macda q0rSrz cnm kardesm kckLune werıom bu yorumu ;)

eye team alır dıye dusunuyorum . ama butun takımlara başarılar . Pub Kasmakla cs ci olunmaz pub kasanlar ztn cs bılmıyodur tabıkı pub oynucaksın ama DM ve maç a daha cok onem verıceksın kı Aİmin gelişsin

Bikere kes sadece watch + rAze kafadan eleyın ıkısıde 3d knıtlandıda ben !stesEM 3d acarım tmmı qeweqwwqqeqwe

sexafon alayınızı duckuyla ezer Bye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri