Reasonmus takımını tek alıyom lan senın equal felan aglıo macda sor bi Kes Sadece Watch kimmis takımın cok ii bilir bisi bilmiyosun hacı bu adam kim ya ? o gun public girdim yemin ediyorum herif ses kasmayı bılmıyor ya daha crosu saglam almasını bıle bılmıo ya ates ederken bile oyun bilmiyosun kardes k.b ama kımseyı kotulemek sitemem amam sen oynamayı bıllmıosun

neden die sorarsan cunku ses kasman yok ates edemıosun hic bi seyden ayıkdın yok anca onune gelcek vurcaksın cs bundan ibaretse oyunu bırak sen kardes ama senı kotulemek amacında deilim ben o vidiounun her seyını gereklı acıklamasını yaptım ben kral olan kisilere sana yapsam nolurki anca sayıklarsın kendı yerınde k.b yani kardes bılmıyosun biraz daha oynaman lazım o gun ben senı 1 3 le alıorum yani ne ıblıyım oyuncu deilsin gozumde burda herkezın gozunde oyuncu ola bılırsın cunku hepsi public master

bi gırdım 1 3 le alıom seni yazık yani neyse ii forumlar
WALL WAR DİYOSUN GUZEL DIYOSUN HOS DİYOSUN MOVİEM NERDE KOC

HE MOVİE VARMİ WALL OLDUNA DAİR HE BANA ONU SOLE SADECE BU LAFİN CEVAPINIDA WER MOVİE WARMİ ? YOK HER SEYIN ACIKLAMASINI YAPTIMMI YAPTIM DAHA NEDEN AGLIOSUN O GUN PCME GİR DIYORUM DAHA AGLIYOSUN MSNDEN YAZIK LA SANA HARBİDEN ACIMAYA BASLADIM SU ANDAN SONRA SANA YEMİN EDERİM WAR YA HARBIDEN WAY BEEEEEE KRALA BAK ASDASD:d