Netbilgini.com'a Destek Zamanı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Method
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
20
EXE RANK

Method

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Method
internet explorer için alexa toolbar indirin
Mozilla firefox için Alexa Toolbar indirin
Google Chromeiçin alexa toolbar indirin
adszzqy.jpg
Alexa Toolbar ile Netbilgini.com un Türkiye sıralamasına Destek Olun,
Hedefimiz Belli Türkiye'nin en büyük 100 Sitesi Arasına girebilmek, bu çokda zor değil.
Yükselmenin Basit bir yolu var buda sizlerin katkıları ile oluyor,
Eğer forumda çok zaman geçiriyorsanız bol bol konu okuyor forumu dolaşıyorsanız Alexa Toolbar ı hemen yükleyin,
Alexa toolbar bilgisayarınıza zarar vermez sadece toolbar a ufak bir eklentidir, Alexa Toolbar sayesinde girdiğiniz sitelerin populeritesini Dunyadaki sıralamasını öğrenebilirsiniz,
Sizler sitede dolaştıkca Netbilgini.com un Alexa değerleri her daim artacaktır.
Sadece forumu devamlı dolaşan 20 kişi alexa toolbar yüklese Alexa değerimiz % 45 artıyor
icon_smile.gif
Netbilgini.com a bende bir şekilde destek olmak istiyorum diyorsanız tek yapmanız gereken bu eklentiyi indirmek sisteminize ek bir yük getirmez istediğiniz zaman kaldırabilirsiniz,
Sizlerinde katkıları ile kısa dönem içerisinde alexa ranklarımız artacaktır, Bu başlıkdan Alexa değerlerımızın her daım nasıl yukseldığını hep beraber goreceğiz...
Hemen şimdi Destek olmaya başlayın
icon_smile.gif
Ayrıca Lütfen Anasayfayı Netbilgini.com yapın!
internet explorer için alexa toolbar indirin
Mozilla firefox için Alexa Toolbar indirin
Google Chromeiçin alexa toolbar indirin
adszzqy.jpg

üyelerimiz kırmaz bizi diyorum ben. :)

aynen kırmazlar :)

Arkadaşlar hadi bakalım şimdi destek zamanı forumumuzun daha iyi olması için el birliğiyle yardım edelim..Kırmazsınız bizi sanırım :)

Herzaman yanındayız her şekilde..

Uygulamayı uyguladım yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.

alexamız tr içerisinde, 7bin lere kadar düştü.

Daha çok destek bekliyoruz siz kullanıcılarımızdan.

bu konuyu unuttuk arkadaşlar. :) biraz daha destek.

günceldir destek verelim el ele.

Konu günce, tüm aktif üyelerimizin yapmasını istiyoruz, hiçbir zararı yoktur bize destek için lütfen eklentirleri kurun. Teşekkürler.

Netbilginin hak ettigi yere gelmesi için yapalım bunu haydi

Ne kadar çok kişi bunu yaparsa o kadar fayda sağlıyacaktır.

Bencede Kardesim Bu site zaten biz üyeler icin :D Yapıyorum Tesekkürler

PR güncellemesi ile pr değeri 4 oldu forumun çok iyi gidiyor. Yanlız alexa değerleri bu forum için kötü toolbar ve widgets ile değerler iyileştirilebilir.

PR güncellemesi ile pr değeri 4 oldu forumun çok iyi gidiyor. Yanlız alexa değerleri bu forum için kötü toolbar ve widgets ile değerler iyileştirilebilir.

Bu güzel haberi yenice duydum ve kontrol ettim çok sevindim gerçekten. Alexa da iyiye gidecektir ilginizden dolayı teşekkür ediyorum.

Ne kadar çok kişi bu eklentiyi kurarsa sitemize o kadar çok fayda sağlayacaktır.Tüm üyelerimizden bu konuda yardımlarını bekliyoruz.

Herkesin yüklemesi sitemize kat kat fayda sağlayacaktır.

Geri