8
EXE RANK
~ Paa$aaLiii *
Fexe Kullanıcısı
- Web sitesi
- pasali7.wordpress.com
[size=medium]Gördüğünüz gibi [SIZE=4][COLOR=red][B]sL1pknot `[/B][/COLOR][/SIZE] un ağzı mağra gibi..
[COLOR=red][B]Lєυтηαηт `[/B][/COLOR] saçlarını taratıyor.(bilmem ben göremedim varmı?) xD
[/SIZE]
Karşınızda [SIZE=4][COLOR=blue][B]вγ мuSa.[/B][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=blue][B]Jest x3[/B][/COLOR] bıyıklarının sağlığını düşünür..
Yavaş ol [SIZE=4][COLOR=blue][B]psychoexez18[/B][/COLOR][/SIZE] az kalsın kafanıda yiyeceksin..
[SIZE=4][COLOR=blue][B]EquaL.[/B][/COLOR][/SIZE] kafayı bulmuş..
Kinq buRak35 kendini kumsala bırakmış..
m0re.# 'in arabası..
[SIZE=4][COLOR=red][B]sL1pknot `[/B][/COLOR][/SIZE] un öz ve öz kardeşi..
[SIZE=4][COLOR=red][B]Lєυтηαηт `[/B][/COLOR][/SIZE] yiğenine ne yapıyorsun öyle?..
[SIZE=4][COLOR=blue][B]вγ мuSa.[/B][/COLOR][/SIZE] kardeşini yanlız kaldığında ev işi yapması gerektiğini öğretmiş bile..
[SIZE=4][COLOR=blue][B]EquaL.[/B][/COLOR][/SIZE] kardeşini böyle eğitim yaptırıyor.
[SIZE=4][COLOR=blue][B]Jest x3[/B][/COLOR][/SIZE] 'in eğittiği Bordo Bereli Askerler.
[SIZE=4][COLOR=blue][B]psychoexez18[/B][/COLOR][/SIZE] evcil hayvanının eline vermiş bazukayı.
Bir teşekkürü çok görmeyin..
Yayında ve Yapımda Emeği Geçen Herkese Sonsuz TeşekküRLeR...
NetBiLGiNi.CoM MaGaZiN @ Tüm hakları Saklıdır...

[COLOR=red][B]Lєυтηαηт `[/B][/COLOR] saçlarını taratıyor.(bilmem ben göremedim varmı?) xD

[/SIZE]
Karşınızda [SIZE=4][COLOR=blue][B]вγ мuSa.[/B][/COLOR][/SIZE]

[COLOR=blue][B]Jest x3[/B][/COLOR] bıyıklarının sağlığını düşünür..

Yavaş ol [SIZE=4][COLOR=blue][B]psychoexez18[/B][/COLOR][/SIZE] az kalsın kafanıda yiyeceksin..

[SIZE=4][COLOR=blue][B]EquaL.[/B][/COLOR][/SIZE] kafayı bulmuş..

Kinq buRak35 kendini kumsala bırakmış..
m0re.# 'in arabası..

[SIZE=4][COLOR=red][B]sL1pknot `[/B][/COLOR][/SIZE] un öz ve öz kardeşi..

[SIZE=4][COLOR=red][B]Lєυтηαηт `[/B][/COLOR][/SIZE] yiğenine ne yapıyorsun öyle?..

[SIZE=4][COLOR=blue][B]вγ мuSa.[/B][/COLOR][/SIZE] kardeşini yanlız kaldığında ev işi yapması gerektiğini öğretmiş bile..

[SIZE=4][COLOR=blue][B]EquaL.[/B][/COLOR][/SIZE] kardeşini böyle eğitim yaptırıyor.

[SIZE=4][COLOR=blue][B]Jest x3[/B][/COLOR][/SIZE] 'in eğittiği Bordo Bereli Askerler.

[SIZE=4][COLOR=blue][B]psychoexez18[/B][/COLOR][/SIZE] evcil hayvanının eline vermiş bazukayı.

Bir teşekkürü çok görmeyin..
Yayında ve Yapımda Emeği Geçen Herkese Sonsuz TeşekküRLeR...
NetBiLGiNi.CoM MaGaZiN @ Tüm hakları Saklıdır...