NetBilgini.Com # Counter Strike turnuvası. Ödül 50 TL + Sitede Clan Reklamı!

Netbilgini.com # Counter Striker Turnuvalarına Team Olarak Katılmak İstiyormusunuz ?

• Evet, katılmak istiyoruz. Bir Team'im var

Oy: 105 61.0%
  • Hayır, katılmak istemiyorum Bir Team'im yok

Oy: 67 39.0%

• Kullanılan toplam oy
    172
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz ayarladık, Sadece 20'nin üstü Team istiyoruz Siteden o kadar

5 tL ßuLamıomusunuz Sigaraya vercek parayı verin nbye zevkLi oLsn :) Dımı arkadasLar ¿ 1 qünde sigara icmeyin ^-^

Valla sigaraya ben verimiyorum para, Arada Alkol alıyoruz o kadar. Zaten 5'tlyi bazen azımsıyorsunuz ? Yoksa forumda ufak çoçuk mu cok ? 16-17 yaşında kişilerin günlük cep harçlığı

forumun yaş ortalaması 15in a şağısında knkim (:

aynen 5 lira 1 günlük cep harçlığım :D 1.5 oynasam bende katılırdım hemen ama ben 1.6 cıyım turnuvada katılacak bütün teamlere başarıLar ..

benim yazdıgım acıklmaya bak adamın yaptıgı acıklamaya bak 5 tl bulamıomsunuz dıyen olmus ben ne yazdım orda ısterse 1 TL olsun turnuva olmucaksa kesin bi karar omadıkca neden 1 tl atıyım kesin bi karar alınsın ıstıosa 20 tl ıstesın atalım yeterkı turnuva olsun ama hala ortada bişi yok

Barış ezıkmısın ya :S 1. belli 2. karar verin diyo ama cfg açılıyo dime diyo :D:D

ödüle bak 50 tl daha caplı bir turnuva yapabilirsiniz katılım ücreti cok az ödülde az millet ps3 lan gamede 1000 tl ödül veriyoo

Emir abi o kadar büyüyemedik daha ilk Turnuva

off yha Ben şimdiq benim team ile mi xS ama olsun 5ws5 yaparız sorun deıl ama bız 4 kişiyiz xD

Sana pm Attım Heroe Turc`s oLarak Katılıyoruz

-Army- | olarak katılıyoruzda rakip yok karsımıza cıkcak :D:D

o kadar emin olma ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri