NetBilgini.Com # Counter Strike turnuvası. Ödül 50 TL + Sitede Clan Reklamı!

Netbilgini.com # Counter Striker Turnuvalarına Team Olarak Katılmak İstiyormusunuz ?

• Evet, katılmak istiyoruz. Bir Team'im var

Oy: 105 61.0%
  • Hayır, katılmak istemiyorum Bir Team'im yok

Oy: 67 39.0%

• Kullanılan toplam oy
    172
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya Macda Teamı Olmayanlar Macı ızLeyebiLirmi Ben Mesala Katılmıcam Mac Olduqu Zaman Izleyıcı Takımında IzLeyebilirmiyim

İzleyemezsiniz.

1.ci belli katilirsak 2.ciye karar verin bence Bu arada Cfg açılıo dimi xDD

bi anca başlasa şu turnuva

TeaMı TopLayabiirseM katıLıcam...!Simdiden herkeze BasarıLar..!

ArcAnqeL`s ~`~MehMet~`~~ Re!s~`~
Cs 1.5 Akar Team
ArcAnqeL`s Akar TeaM
ArcAnqeL`s Akar TeaM
ArcAnqeL`s Akar TeaM

Hasan Kökene Slm Lar
Kinqsin Baba

Flood atma bir daha !!!

arkadaşlar sw de socl olacak mı ankat yapıldıda öle kaldı anket kaç gündür oylayan yok bi bilgi verirseniz sevinirim

arkadaşlar sw de socl olacak mı ankat yapıldıda öle kaldı anket kaç gündür oylayan yok bi bilgi verirseniz sevinirim

Turnuvaya katılan Team'lere sorulacak socL mu CFG mi diye

biz de yapıoz pAosje ` |cLan xD

socL yaparlar çunkü cfg'de setinfo engelleme yoktur bılmem artık herkez nederse o oluyor

Güzel Bir Turnuva Başarılar

Neden Para Yatıralımkı Senoyna Foruma gırın turnuva organızyona bı tane turnuva bıtıo oburu baslıyor.ustelık ucretsız socl sw

Neden Para Yatıralımkı Senoyna Foruma gırın turnuva organızyona bı tane turnuva bıtıo oburu baslıyor.ustelık ucretsız socl sw

Resmi turnuvalar yapmak her zaman iyidir.
Ödüllü turnuvamız var, sen yatırmayacaksan yatırma !!!

ben anlamadım 83 kısı katılcaz dıe oy wermıs daha 20 kısı e gecmedımı ? bi an once başlasın şu turnuva

Kayıt yaptırmadılar henüz

iyi ama böyle giderse kimse 5tl atıp kayıt yaptırmazkı herkes bekler biri yaptırsın dıye ya 5 kısı parayı atarda gerı kalan 15 kısı atmassa nolucak uzun iş buna bi ayarlama yapmanız lazım ya da bir süre verin o süreye kadar para atanlar turnuvaya dahil olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri