NetBilgini.Com # Counter Strike turnuvası. Ödül 50 TL + Sitede Clan Reklamı!

Netbilgini.com # Counter Striker Turnuvalarına Team Olarak Katılmak İstiyormusunuz ?

• Evet, katılmak istiyoruz. Bir Team'im var

Oy: 105 61.0%
  • Hayır, katılmak istemiyorum Bir Team'im yok

Oy: 67 39.0%

• Kullanılan toplam oy
    172
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hmm. 1.6 da olmıcak mı ???

katılmak istiyoruz teamım vaR..

cok gzl olucak

netbiLigini üyeleri bu wsLere izLeyici oLarak katıLabiLiyormu ?

Tüm teAmLara qL :]

katilmak istiyorum teamim war !!!!!!!!

İnşallah 1.6 İçinde düzenlersiniz

Tutmaz bence... ;)

socl veya cFg farketmez her türlü akarız :D ama cFg olsa daha iyi olur tabi.bu forumda kingof üyesi senoyna üyesinden daha fazla diye tahmin ediyorum :) sizde burdan anlamı cıkarn :)

Oyuncu olarak izliyemezsiniz.

cLanıM yok cLan oLsaydı katıLırdım :)

biz ~ n1`s | cLan oLarak katılmayı düşünüyordk, ancak sw socl deilmiş
eğer socl swde olursa katılacağız.

Henüz oylama yapılıyor Ro3x

50 tL' mi :S sw' oLSunn bAri. yAa

Bende Dusen playerlar olabilir net kopabilir pc res atabilir o yuzden yedek bulundurulsun yada 5 dk beklensin?

herkeşe başarlar ama bızı yenecek team yok gıbı TrRabeL >< TurquaSe "C

kaç turnuvaya katildinn!!! Bir cok turnuvaya katildim be ne sxe ne socl vardimekan icii turnuvalarda cfg srbesttir!

sana değil lafım böyle düşündüğüne göre zaten Cfg yanLısı birisin acıyorm sana .

Katılıcaz ama kuralları okurken çok saçma birşey gördüm.Maç esnasında oyundan biri çıkarsa karşı takım hükmen galip sayılıo denmiş.Zaten yedek alınmasının sebebı bu degılmı bir aksılık durumunda yedek oyuncunun oyuna gırmesı cunku bılgısayar bu pc res atar net kopar her turlu sey olabılır o kuralın duzeltılmesını ıstıorum

team yokta tke tek olsaydı xD

Katılıcaz ama kuralları okurken çok saçma birşey gördüm.Maç esnasında oyundan biri çıkarsa karşı takım hükmen galip sayılıo denmiş.Zaten yedek alınmasının sebebı bu degılmı bir aksılık durumunda yedek oyuncunun oyuna gırmesı cunku bılgısayar bu pc res atar net kopar her turlu sey olabılır o kuralın duzeltılmesını ıstıorum

Kardeş, biz o ayrıcalığı veriyoruz zaten onu takmayın kafanıza, aksilik oldu net koptu, hemen yedek oyuncu giricek maça eğer gene aynı sorun başka bir arkadaşta olur ve giderse o kural devreye giriyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri