NetBilgini.Com # Counter Strike turnuvası. Ödül 50 TL + Sitede Clan Reklamı!

Netbilgini.com # Counter Striker Turnuvalarına Team Olarak Katılmak İstiyormusunuz ?

• Evet, katılmak istiyoruz. Bir Team'im var

Oy: 105 61.0%
  • Hayır, katılmak istemiyorum Bir Team'im yok

Oy: 67 39.0%

• Kullanılan toplam oy
    172
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
20 Den Fazla Team Katılabilcekmi Yani Emre Abi ?

Okancim 20den fazla team katilirsa Cok guzel bi turnuva olur 20 Garanti olsun kayitlara başlasın yonetm ki bu gudişle 50 civari team olcak galiba:D Kai Attigimiz Maçlarin En Zevkli yani ne oluyo bilyomusun !! her maç öncesi bunu diolar Maç sonuda boynu bükük gdiolar:):)

Hayırlı Olsun Arkadaşlarla Konuşıyım Katılabiliriz.

Biz katılmak istiyoruz , tag : -jeu d`Attaque //

Benim team var beLki tanırsınız onları.

-toRq
-tRoxs
-ducjko
-khojaLy
-Azaic

Ben Bi Konusayım Bizim Team'La..

Bence de teşekkürler.

Team :
r[A]ze *
` cAqty * ~
k[a]s[a]bit[a] *
`~jAden.#
HHAAFFIZZ & `kAdjR~
``-queRio~ wAjq0 .
Tanırsınız belki ;)

Burkay ve Request,

Instruction'da ne diyor? Maçlara FAKE yasak diyor.

İkinizde FAKE akarım diyorsunuz. Birde yetkili olacaksınız.

Ben de katılmak isterdim ama zamanım yok. Ozan katılalım mı Puno`de Hierro ile? 5 TL Nolcak bizim okulda 1 magnum parası :D

Şimdi ben bi oylama açıcam bakalım kim SOCL kim CFG istiyor

Burkay ve Request,

Instruction'da ne diyor? Maçlara FAKE yasak diyor.

İkinizde FAKE akarım diyorsunuz. Birde yetkili olacaksınız.

Ben de katılmak isterdim ama zamanım yok. Ozan katılalım mı Puno`de Hierro ile? 5 TL Nolcak bizim okulda 1 magnum parası :D

Şimdi ben bi oylama açıcam bakalım kim SOCL kim CFG istiyor
Herkes :D

haLa socL cfg oylaması yapcam diyorsanız yazık SOCL SİZ TURNUVA MAÇI OLMAZ PUB KASMIYORUZ CFG OLSUN ! biLekLer konuşmaLı turnuvaLarda cfg masterLer değiL :) he bu arada cfg oynamayanLarda bu onLarın sorunu cfg aLışmadan önce düşünseLerdi .

Bişe anlamadim

Beyler oylama var ona göre bakın halledin işinizi...

haLa socL cfg oylaması yapcam diyorsanız yazık SOCL SİZ TURNUVA MAÇI OLMAZ PUB KASMIYORUZ CFG OLSUN ! biLekLer konuşmaLı turnuvaLarda cfg masterLer değiL :) he bu arada cfg oynamayanLarda bu onLarın sorunu cfg aLışmadan önce düşünseLerdi .

kaç turnuvaya katildinn!!! Bir cok turnuvaya katildim be ne sxe ne socl vardimekan icii turnuvalarda cfg srbesttir!

Katılıcam :) teamımı topliyimde.

kaç turnuvaya katildinn!!! Bir cok turnuvaya katildim be ne sxe ne socl vardimekan icii turnuvalarda cfg srbesttir!

Sana guluyorum kardeşim .. Cogu Turnuvanın amacı en iyiyi belirlemektir . ve Cfg masterları diil en iyiyi bunu belirlemek icinde socl sarttır acıcan cfg yi giricen sen rastgele sıkcan hs ne anladım bundan adam gibi oynucaksın bilege bakıcak is. gerekirse record alıncak.

Turnuvada Socl olmassa saten bi anlamı olmaz turnuvanın .

Süper Bir Fikir Emre Abi Bende Sizi Kutlarım

Güzel bir düşünce :)

Ayrıca socL olsun ki Soclda kasabilenlere haksızlık olmasın .

tüm KatıLanLara ßasarıLar (eger oLursa)

socL olmayan swde Turnuva mı olur yapmayın Allah aşkına iyi olanın hakedenin kazanacağı bir turvuva olmalı cfg si iyi olanın kazanacağı değil.Böyle bir siteden böyle bir cahilliği beklemezdim şaka gibi.Kesinlikle son sürüm socL olmalı.

BeniM Team a güveniom inş 1 olcaz türkiye çapıda saten turnuvalara katildik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri