NetBilgini.Com # Counter Strike turnuvası. Ödül 50 TL + Sitede Clan Reklamı!

Netbilgini.com # Counter Striker Turnuvalarına Team Olarak Katılmak İstiyormusunuz ?

• Evet, katılmak istiyoruz. Bir Team'im var

Oy: 105 61.0%
  • Hayır, katılmak istemiyorum Bir Team'im yok

Oy: 67 39.0%

• Kullanılan toplam oy
    172
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maç Sw'i SOCL Burç :001_cool:

Player'ların çoğu Socl oynamıyor o yüzden şuan socl yapsak 10 team anca katılır. Soclda oynayan adam Normaldede oynar fakat normalde oynayan adam socl yapamaz o yüzden katılanların iyiliğini düşündük

allah aşkına turnuva yapıyorsun organizasyon süper işleyiş de güzel ama socl olmazsa olmaz ki kardeş. Demişsin ki "Socl'da oynamyan teamler var o yüzden socl yapmıyoruz. Socl oynayan biri normal sw de oynayabilir fakat socl oynamayan biri socl zorluk çeker o yüzden socl değil sw'ler" Socl oynayamayan teamin turnuva da işi ne? Milleti düşünmek size kalmaz yap socl tertemiz turnuva olsun

O zman Adil Olur mu bilmem Ama Zevkl olur Bizde Yönetim Olarak NetBillgini > CLan`nı Çıkarsak .
Turnuvaya Zevk Gelir .

bakın config sorun değil alasını ortaya koyar oynamayanı oynatırım maçta :) ama socl olması lazım hatta ucp li server olsada 1.5 de ucp li yapsak ama ucp 1.6 oluyor

ßenim ßi teamım yok ki :(

ßana ßi halley oluyo =[

Fake Akabilirim Team warsa :D:D:D:D:D

Beyler bir daha yönetimce görüşelim şu socl işini gereken bilgiyi size vereceğiz.

Beyler o zaman maç iptal olur 10 kişi bulamayız maça socl kasan az diyorum anlayın lütfen. Socl oynayanda bilek vardır zaten bide cfgsini açar, daha ne istiyorsunuz. Socl olmazsa 30 Team rahat buluruz.

Forqiven seni iyi player diye söylüyorlar fakat neden socl socl diye tutturdun ? Socl'da kasabiliyorsan normalde süper kasarsın.

YA socl cular sizi anlamayirum Sizde HEm bilek Var Hemde Cfg Acicaksiniz Burc kardeşimin paylaştigi muhteşem cfgler var HEm bileginiz hemde cfg nizle bankolar arasinda olursunuz neden cekiniyosunuz anlamiyorum

YA socl cular sizi anlamayirum Sizde HEm bilek Var Hemde Cfg Acicaksiniz Burc kardeşimin paylaştigi muhteşem cfgler var HEm bileginiz hemde cfg nizle bankolar arasinda olursunuz neden cekiniyosunuz anlamiyorum
Valla aynen katılıyorum kardeş...

konudaki gidişata bakalım socl olmasını isteyenmi fazla yoksa istemeyenmi sonuca göre tekrar değerlendiririz

tamam ya farkyapmaz bnden sölemesi napim :D

bi oylama yapsak daha iyi olabilir jocker..?

oylamaya gerek yok konudaki yorumlardan takip ediyoruz :)

Emre abi daha yeni açıldı konu, ona göre bakarız. 1. hafta müddet var

Bence katılcak olanda parayı gorunce katılmaz gbime gelio bilmiorm ama.

hemen arkadaşları uyandırıyorum katılırz maça..

bence sOcl olsn.

sanırsam maçlar hafta sonu olur haftaiçi olmaz die düşünüyorum?

Evet Jocker'e katılıyorum.

Maçlar Hafta sonu olur :)

Paralı olması biraz bozdu.. Team çok varda kimse para felen vermez..

İsteyenlere FAKE gelirim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri