0
EXE RANK
-NeFs`
Fexe Kullanıcısı
Sen neyın kafasındasın insan evladı ... ? Anladın herseyı tm kral.. bi s.git lan ..Bence bu adamı clana almalısın tugay artık zamanı geldi.
Adam açıkca söyleyemiyo ama ben yardımcı olayım. Tugay adam bostanı yenmiş bence clana al yalakanızı![]()
sefa lamayı clana almalısınBence bu adamı clana almalısın tugay artık zamanı geldi.
Adam açıkca söyleyemiyo ama ben yardımcı olayım. Tugay adam bostanı yenmiş bence clana al yalakanızı![]()
bılmıyorum kı adamı takmıyordum bılale hıle demısler la adamı bılıyorm degıl zırlıyo banasefa lamayı clana almalısınsenle cok uqrasıyo zamanında cokmu vurdun buna xp
kardes hıle dedıgı adam ss koymus onada yorum atsa ya bu arada sanada sureklı catıyo var bı alıp veremedıgı bos adam ne beklersnkı sefobılmıyorum kı adamı takmıyordum bılale hıle demısler la adamı bılıyorm degıl zırlıyo banabıse de yapmadım kı ayrıca cok karektersız bı ınsan kardesım dedgı adamların arkasından onunden sovuyo karektersız ınsanlar gelmıs post kasıyooo :S yalatmadım kı nerden alıstı bu yalamaya
![]()