Napoli10 Cfg Çok Usta Yapım Cfg!! Hiç BiyerdeGöremediğiniz Cfg!! Son Serim Buyrun!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
by napolyon bazı cfglerin dandik ama bu güzel kardes eline saglık

Anarch ayarLar qweqw:D:D

napoli koptun yhaw :D

Coq Saq0L ... € Line SaqLıK ...

sağol denycm ;)

birşey deil kardeşlerim ama deneyin süper!!

saol ty bn şuan napoli6 kulanıom üstüne bi cfg kullanmadım şimdi napoli6 nın önne geççekmi görcez napoli6dan daha iyisi yorum yapacam ty

oo sen eskide kalmışın :D: napoli7 napoli9 en sonunda napoli10 çıktı :D:D

ByNapoLyon Doğrusu Gerekirse Pek cfg'den anLamıosun Tanıtımına Bak Görürsün :):) ..

kareşim sen kullanmıyacaksan kullanma yhaw :@ konu kirliliği etme çekemiyosan anten tak sus ben dürüstce cvplar veriorum ama senin yaptıgına bak kardeşim yhaw sen bana ayıp ediorsun ama dene ondan sonra yorumunu yap lütfen ama kötü laf etmek istemiorum leqal

PAsalı bacını sıkıyım orospu c0cuqu kıtabını s2m..

Lütfen Cfg İle Yorum Yap Ağzını Doğru Aç Seviyeli Konuş :@

kareşim sen kullanmıyacaksan kullanma yhaw :@ konu kirliliği etme çekemiyosan anten tak sus ben dürüstce cvplar veriorum ama senin yaptıgına bak kardeşim yhaw sen bana ayıp ediorsun ama dene ondan sonra yorumunu yap lütfen ama kötü laf etmek istemiorum leqal

Canım Kardeş'im Bu Kadar Panik Yapmana Gerek Ben Cfgne bişe demiom denemedim Ama anLatımLarında biRaz dikkatLi oL zaten anLarsın göRünce ama daha göRemedin zaTen ben seni kötüLemiorum Sadece eksiğini söyluyoRm bu kadAr heYecAn Yoq :d :) ..k ;) ..

eyw. paylaşım için saol

ellerin deRt qöRmesin mü-mü-mü-mü müKemmeL bişeY xD

10 cfg serisinden en fazla 4 tutulmuştur bence

KatıLıyoRum Sana emRe Bu Da Fahrİnin Verdiği Cfg Pek emek Yok Sadece İsimLer değişik Aynen kaRşıLaştıRdım ;) ..

saten kımse ellerıyle yapmaskı ondan ona kopyalar ..

hacım bi iki sorum olucak sana hakaret felan etmiyorum veya cfg ne
1.si

hacım bi iki sorum olucak sana hakaret felan etmiyorum veya cfg ne
1.si aynı cfg bi kaç kez verildi senin yapımına benzemiyo
2.si spacebar ile zıplama yok sen ihmal etmezsin böle eksikleri
ama cfg züper onu tartişmam bile eğer zıplamayıda halledersen daha ii olur
die düşünüyorum eline sağlık..........................

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri