Hoş geldiniz!

ForumExe'ye kayıt olarak, topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşımda bulunabilir ve özel mesajlaşabilirsiniz.

Hemen Kaydolun!

N95 vs N96 karşılaştırması

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Lєυтηαηт `
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüleme : 1K

Lєυтηαηт `

Kullanıcı
Acemi üye 365-Gündür-Beraberiz! Çaylak Üye 5 Yıldır Beraberiz Bronz Üye 10 Yıldır Beraberiz Doğrulanmamış Hesap Silver Üye 15 Yıldır Beraberiz
0
EXE RANK
Feedback: 0 / 0 / 0

N96

işlemci

ARM9

246x2 Mhz(çift işlemci)

Ram

128 MB

Rom

256 MB

N95

işlemci

OMAP

332 mhz işlemci

Ram

90 MB

Rom

128 MB

Gps N96 gps şuana kadar gördüğüm en iyi gps e sahip telefon olarak değil gps cihazları olarak kapalı ortamda rahat bi şekilde bağlanıyor yola çıkmanıza gerek yok N95 yola çıkmadan bulamıyor aynı anda kontrol ettim.

Hafıza N96 16 GB hafıza var bunun yanında 24 gb kart desteğide veriyor harici olarak. şuanda 32 gb olarak kullanıtorum performansında hiç bir sorun yok birde hafızaya dosya aktarmakta asla sıkıntı yaşamazsınız 10gb 4dk da yükledi N95 sadece 8GB.

KızılötesiN96 da kızılötsi yok bu yüzden telefonlarını uzaktan kumanda olarak kullnamazlar N95 te var. (kızılötesi önemli bir ayrıntı)...

Ses çıkışı ikisiylede aynı şarkıları dinledim bir müzisyen olarak enpedanslar arasında çok farklılık var db olarak yok yani şunu demek istiyorum N96 da şarkıdaki tüm ayrıntıları duyabilir ve muzik dinlemekten asla sıkılmazsınız daha kaliteli bir müzik çalar dinlemedim db olarak ( ses şiddeti) hariç N95 te ses N96 ya oranla %40 daha başarısız .

Kamera ikiside aynı marka lens kullanıyor ama lens ölçüleri farklı 2mm daha küçük N96 buda daha yeni bir teknoloji lesn olduğunu gösteriyor hatta ön kameradakikamera bir nokta sadece ama çekim kalitesi arasında bir farklılık göremedim aynı manzarayı çektim birbiriyle aynıydı video olarak n96 daha başarılıydı hareketlerde daha hızlı ve takılma olmuyor N95 te ses kayıt farkıda öne çıkıyor videoda N96 daha başarılı Çiftled flaş farkıda gece çekimlerinde çok öenmli bir ayrıntı N95 tek flaşla karanlığı aydınlatmaya yetmiyor

wi-fi internet te sayfa açma hızları yarıyarıya N96 çok daha fızlı dolaşma imkanı sunuyor N95 te hafıza dolu uyarısı veriyor 1-2 sayfa açınca önbelliği boşanltmak gerekiyor ama N96 da 4-5 sayfa rom ile alakalı galiba N95 in görmediği ağları N96 buluyor daha başarılı ...

Not: N96 Tv izleme olayı şuanda mümkün değil çünkü türkiyede dijital tv yayını yok geldiği zaman çok net bi şekilde hatsız olarak izleye bilirler

Geri