N.d.d > hArry* Vs. wot`fathers|

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan stArs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
qweqweqweqweqweqweqw nonun en eskisi sen miydin qweqweqweqweqweqwe o kadar adam içindeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh kazımmmmmmmmmmm manuel kazımmmmmmmm bottttttt kazımmmmmmmmm 12 3 4 5 kings kazımmmmmmmmmmm bide bana skynet dıyorrrrrrrrrr ma l kazımmmmmmmmmmmmm

ip numaralarına bakabilirsinz adminler ah kazım vah kazım :D:D:D:D::D:D vol.50 kazım :D:D senin başka işin yokmu kazım :D:D:D:D hahahhahah ne güldüm ya :D

Başka konumu bulamadınız kaynatacak ak :D

qL Başarılar

Tmm berat gl de atıyorm bak helal olsn iyi akmşn

Ah ah şu nonn clanını bı abartır bu bebe m.ö 3000 bilmem vol 50 abartma üzerine kurulmş herşeyi adfasdasd ah ezk ah Saydam cocuk atı 3dsı :D:D:D

gl & başarılar berat :)

Ulan berat ne kadar bot herifsin olum sen dune kadar kasmayı bılmıyordun karsında botlarla oynamıyon aslanım sen oyle frag atcan dune kadar 0-12 frag attıgını bılıyorum la ben sımdı mı adam olcanda o kadar frag atcan aslanım akıllı ol ;) 0NLy_q0LqE ...

Sağolun beyleeer.

Bak özgürcüm ben botum ve böyle bir frag yaptım diyelim tamam ama bak ben sana ıspat ettim birşeyleri king olmasamda azda olsa iyi oynuyorum peki sen ıspat et bana 0-12 gittiğim bir maçı ? Ayrıca oyunda ana bacı sövüyordunuz yaşınızı gösteriyordunuz şimdi bana gelmiş burda delikanlı konuşmasımı yapıyorsun. Tamam güldürdün beni kabul.

retry ceken oc lardan degılız dıyen sendın berat sende cok ıyı bılıyon ;) ben sana kalkıp kufur etmedım dune kadar frag kasamayanlar frag kasıyor dedım o kadar

retry ceken oc lardan degılız dıyen sendın berat sende cok ıyı bılıyon ;) ben sana kalkıp kufur etmedım dune kadar frag kasamayanlar frag kasıyor dedım o kadar

Ya özgür Allah aşkına birde yalan söyleme tamam ben oynamayı bilmiyor olabilirim ama yalan söyleme bari. Maç bitmeden 10. elde adminlik girer girmez Barış kendin gibi bilmem ne çocuklarını bulmuşsunuz demediniz mi Trophy ve Sen ? Aranızda bir deLiMur0 küfür etmedi bilmiyor değiliz yanlış anlamada. Evet dedim çünkü ben retry atanlardan değilim maçda atmamda 0-12 de gitsem atmam ama şimdiye kadar hiç bir maçda 0-12 oynamadım evet 1-11 2-10 oynadığım oldu ama 0-12 hiç olmadı.

Eyvah bu bot burda bide konu acmıs hak edene küfür helaldir evlat bunu ögreniceksin daha yaşın küçük zamanla öğrenirsin biz size güvenip hltv sokmadık sen 1 e 5 giden cocuksun senin 24 e 1 gittigin pubda bile gorulmemiş bu zamana kadar sen daha ağzında emzikle dolaşırken biz senoynada akıyoduk zamanla ogrenirsin . Ben senin gibi ömrünü forumlarda geçiren bi insan değilim Burda adam olucagını sanıyosan yanılıyosun Abilerinle nasıl konusacagını abilerine nasıl davranacagını zamanla ogrenirsin Ayrıca nonda adam olmuş diyosun nonu kuran biziz zaten non kac aylık clan ben bu oyunu rahat 11 senedir oynuyorum .

ql harry :D her halukarda akıyor :D

Çocuk şurda kalbinizi kırmayım diye kendimi sıkarak zorluyorum tutuyorum ama sabrımı dahada fazla taşırma :) Yaptığın konuşma sadece beni güldürdü ayrıca Çünkü dediğin gibi benim pubda 24-1 e gittiğimi gören yoktur çünkü ben pub girmem ki asalak şey ha girerim arada onuda gardaşlarımla kaynatmak amaçlı sizin gibi değil. :) 11 senedir online oynuyormuş ben onlineyi sadece herkezinde bildiği gibi 3 yıldır oynuyorum ve sen 11 yılda eğer 3 yıllk oyuncuya ağlıyorsan hile diye nolur siktir git şurdan :D Şurda özgür güzelce konuştu bende aynı şekili verdim ama sen pamuk gibide konuşsan bi daha iyilikle konuştuğumu göremezsin çünkü değmezsin bi daha karşıma çıkarsan değil seni, 7 sülaleni ..​
Ayrıca Dün gene aynı şekilde ezdim seni HLTV de vardı hadi ne olacak söyle ne olacak ne yapabilcen birşey de bana şunu yaparımda de hadi? :D

Sağol gülüm ama adamlar king biz eziğiz neden ? Çünkü onlar bizden önce burdaydı. Töbe yarabbi ya :D
kardesim kıme ne anlatıyorsun bılen bılıyor :D kımseye bısey anlatmana qerek yok cunku sonuc ortada D tek basına yetmıısn adamlara .. eyw de , gec karsıya :D

La baba işte bende onu diyorum yahu zaten bilen biliyor da bu neyin hikayesini yazıyor onu anlamadım :D Bi öğrenmişler 10 yıl oldu 15 yıl oldu. Ne yapalım olduysa ey ak oyunumu bırakalım :D

La baba işte bende onu diyorum yahu zaten bilen biliyor da bu neyin hikayesini yazıyor onu anlamadım :D Bi öğrenmişler 10 yıl oldu 15 yıl oldu. Ne yapalım olduysa ey ak oyunumu bırakalım :D
:D:D abı adamlar kral yapcak bıse yok :D gül gec :D:D

Geri