N.d.d > hArry* Vs. wot`fathers|

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan stArs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

stArs

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
stArs
[IMG]http://d1205.hizliresim.com/x/g/5uj2b.png[/IMG]

Küfürlere gerek yoktu ama yinede clanınızda & içinizde ADAM varsa sadece onlara Başarılar. Başta Trophy olmak üzere bazı kişiler NONda adam olup karşıma geçince ezilip küfür etmekden başka hiiiiç birşey bilmiyor. E tabi NON'da hiç olmamasına rağmen yinede aynı şekilde küfürleri eden 3D kralı OnLy_q0Lqe yede bu sözlerim geçerlidir.

gl kardeşim

adam takımı kendı basına suruklemıs ak gL kardesım :) Rjhanna

Sağolun gardaşlar :) Diğer siteden bir upload etmeyi beceremedim kusura bakmayın :D

1 vs 5 olmuş resmen bu Berat ;) qL başarılar ;)

GL&başarılar.

1 vs 5 olmuş resmen bu Berat ;) qL başarılar ;)

Kanki eğer frag yaptım diye koyduysam şerefsizim. 10. elin başında adam bizim eLf`Olorin yani barışa diyor ki kendin gibi bilmem ne çocuklarını toplamışsın. La 2 gün önce gtü boklu bebe la adını sanını duymadığım çocuk Non'â girdi çıktı diye kendini Kral sanmış la. :D

İlkönce sunu belırteyım bole yerlerde polemıge gıren bırısı degılım.Sadece senelerdir tanıdıgım birisi hakkında yorum atıldığı için yazıyorum.Kardesım gıbı sevdıgım Trophy Senelerdir birlikte olduğumuz birisi.Harry gibi en fazla 3 senedir cs oynayan birisi non dan öncesini bilmediği için o zamanlar fake nicklerle dolasıyordu sanırım sagda solda ; gelipte non a girip çıktıktan sonra kendini bişi sanmış lafı üzerine konuşuyorum.Harry sen ortalıkta yokken Trophy bu ortamların babalarından birisidir. Trophy senin gibi ler bilemez eski oyuncular bilir.Suan bulunan non clanının kurucularından bırıdır kendisi bunuda geçiyorum.O kişi senin tanıyamayacagın kadar eski oyunculardan birisidir senin gibi 3 senelik oyuncular tanımaz zaten.Adamlıgıda senden ogrencek birisi değil.Tanımadığın geçmişini bilmediğin kişiler hakkında yorum yapma.Başka lafım yok. Bu yazıdan sonra başka herhangi birşeye cevap vermiyeceğim.Herkes durduğu yeri bilsin yeter.

ndd clan 1.6 geçmişti? :)

İlkönce sunu belırteyım bole yerlerde polemıge gıren bırısı degılım.Sadece senelerdir tanıdıgım birisi hakkında yorum atıldığı için yazıyorum.Kardesım gıbı sevdıgım Trophy Senelerdir birlikte olduğumuz birisi.Harry gibi en fazla 3 senedir cs oynayan birisi non dan öncesini bilmediği için o zamanlar fake nicklerle dolasıyordu sanırım sagda solda ; gelipte non a girip çıktıktan sonra kendini bişi sanmış lafı üzerine konuşuyorum.Harry sen ortalıkta yokken Trophy bu ortamların babalarından birisidir. Trophy senin gibi ler bilemez eski oyuncular bilir.Suan bulunan non clanının kurucularından bırıdır kendisi bunuda geçiyorum.O kişi senin tanıyamayacagın kadar eski oyunculardan birisidir senin gibi 3 senelik oyuncular tanımaz zaten.Adamlıgıda senden ogrencek birisi değil.Tanımadığın geçmişini bilmediğin kişiler hakkında yorum yapma.Başka lafım yok. Bu yazıdan sonra başka herhangi birşeye cevap vermiyeceğim.Herkes durduğu yeri bilsin yeter.

Eskilerin değil babası Kralı olsa ana bacı yapan kişi benim için velettir ve böyle ana bacı yapan kişilerin gtünü yalan kişiler benim için velet bile değildir. Oyunculuğu üzerine değil dikkat ettiysen adamlığı üzerine konuştum ben oyunculuğu karşımda zaten gösterdi ve boyunun ölçüsünü ana bacı küfür ederek aldı göründüğü gibi. Madem ben 3 yıldır oyuncuyum lafın gelişi o 13 yıldır oyuncu eğer bir 13 yıllık oyuncu karşısında hile olmadan 3 yıllık oyuncaya ağlıyorsa o 13 yılı zaten boşuna gitmiştir. Başka sorun ?

N.d.d evet 1.6 geçmişti ama buralardaki ortamı 1.6da bulamadığı için tekrar 1.5 geçti ve bende Ndd'deyim.

13 yıl oynamış ama hala oynamayı öğrenememiş tropy :D ona bakarsan benim kardeşimde 10 yıldır cs oynuyo ne olcak :D tropyi nonda maça almazdık kronos sende aynı şekilde tropy o zamanların babasıysa bende kralıydım skynet....

Kanki eğer frag yaptım diye koyduysam şerefsizim. 10. elin başında adam bizim eLf`Olorin yani barışa diyor ki kendin gibi bilmem ne çocuklarını toplamışsın. La 2 gün önce gtü boklu bebe la adını sanını duymadığım çocuk Non'â girdi çıktı diye kendini Kral sanmış la. :D
Seni tanıyan bilir tanımayan örnek alır kanki boşver kim ne derse desin farkeder mi ? ;)

13 yıl oynamış ama hala oynamayı öğrenememiş tropy :D ona bakarsan benim kardeşimde 10 yıldır cs oynuyo ne olcak :D tropyi nonda maça almazdık kronos sende aynı şekilde tropy o zamanların babasıysa bende kralıydım skynet....
Skynet şeyimin kralıydı Ankara Teamde türedin lan fedai killshot falan olmasa senin ismin mi duyulcaktı sünepeee :D Merihinde götünde dolanıyordun benm götmde dolandıqın qibi clana qelsene knka diyordun her qün noldu şimdi adamı maça almıyordum diysn ne dönek ne karaktersiz bebeesin la

sıkaynet şeyinin kralı mı lan dallama non dayken sıkyanetın yarrragını 7 24 yalıyordun şimdi böyle mi oldu :)

Fake üyelikle yardır tuqı sor bakym clana kım kımın yalıyomş gara köpek

yalama olmuşsundur sen şimdi bot oqlana baksen kınq olmus da eskılere laf atar olmus sna cevap yazdıklarına dua et gotu basşı ayrı oynayan kazımmm 1 2 3 4 5 manuel kazımmm ahh kazımmmmmmmmm

Fake üyelik almş bide lamer neqativeye diyodun 9999 tane üyelikle yardırıyo diye sende başlamşn amele :D Lan amele Ankara Teamden once sni tanıyan var mı neyin eskisinden bahsediyn sen biz ehLi keyf te 0n3 Shotta oynamış adamız daha önceside dustarena.org daha 3 sene once csye qelıp burda bana atar koymaya çalışma amele

Geri