N[d]A ~ Delete Ekran görüntüleri Buyrun (hile diyorlarya bende koyayım dedim)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Sevdim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu arkadaş temiz gibi gözükmüor yalan atıor walları açıp kapama tuşları wardır yemedik k.bakma :)

Dedikleri Gibi Böyle Bir Anlamı Yok

:):)o zaman tuşların hepsini yasaklıcaktınız gardaş sw nize güvenmiyonuzmu siz ?

o maçı canlı hltvden izledim özellikle deleteyi a2 den basarken aimi kaydı adamın gözüme çarptı bunu da hakemlere belirttim kardeşim.

ghostlar ss'de belli olmaz. ;)

bos bos konsuouz ya kılıt

kardeşim cross kaydınığını nasıl anlıyon hala anlamıorum çok bencil düşünüyorsunuz

eğer oyuncu oyunu kendi gözünden record Larsa beLLi oLur.Ss Lerde hLtv LErde beLLi oLmaz 3D ghost Vs şeyLer

yha arkadasım sen ne lafdan anlamaz bır kısılıksın yha adamın hıle cıkıyo utanmadan daha gelıp yorum yapıyorsun benım maca aldıgım adam hıle cıksa clanı bozar nıckımı degısır fake ısım alır csye bıle gırmem kardesm lutfen daha ss bellı olmaz dıoruz ınanmıyorsun barı bılmedıgın seye sus lutfen ısımızı yapalım.

Delete eziğin tekisin.Sw nde bana wall dediğin günleri unutma :D 2 frag yaparsınız king olursunuz :D kendine denmesini istediğin şeyleri baskasına deme kardeşim ok .
Nick : aDam|WaLL* hatırla wall demişTin. qweqeqe :D

Konuyu açan Arkadaş Ben sana Yorumları Takip Ediyorum Dedim Hatırladın dimi.Ona Göre Tartışma Çıkmasın Bir Zahmet.Yoksa Kitlicem Konuyu

BEyler artı konuyu kendimce kapatıormm...

MOderatör övünç hakem deletenin pc sine girdi ve heryere baktı..Ve hile tarzı bişi bulamadı..

Hile diyenlerin Hepsini selamlıyorum

Konuyu Kapatıyorum.Bir Sakıncası Varmı ? Konuşcağınızı konuştunuz.Tartışma Çıkıcak yoksa.Konuyu saptırıyolar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri