N[d]A~ Delete || doktors.` ^ övünç bilgilendirme.

0
EXE RANK

#DOKTORS.`

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
#DOKTORS.`
Arkadaşlar Batuhan / delete adlı kişinin bilgisayarına bağlandım , hileye benzer hiçbirşey bulamadım dolandım bilgisayarında en az 30 dakika hile bulamayınca çıktım ve arkadaştan özür diledim yaptığımız hakaretler için.

b0p vs N[d]A~ takımının maçına fake bir hakem yollamıştım bazı sebeplerden dolayı evde bulunamamıştım.Oyundayken takımları elemek turnuvada yasaktır.Maç biticek ss'lere bakıcaksın pc sine bağlancaksın baktın ki bişey yok çıkacaksın kazanan takımı tebrik edeceksin.

Ben yinede haksızlık olmasın diye b0p vs N[d]A~ maçını tekrardan oynatacağım.İki takımıda izleyeceğiz real hakemler olarak hltv dende herkes izleyebilir ve itirazlarını maçtan sonra msnde yapabilirler , lütfen oyun esnasında takım oyuncularına laf , hakaret atmayınız ! Ben güvenerek arkadaşıma vermiştim "Hakem1" adlı nickimin pw sini ama oda kurallara uymadığı için maç tekrarlanıcak.

Ben maça gelen arkadaşım adına 2 takımdanda özür diliyorum.
Maçı tekrarlatıcaz bi aksilik çıkmazsa tarihi belirleyeceğiz.
Maçı görevimizi düzgün bir biçimde yaparak izleyeceğiz.

Herkezden tekrardan özür diliyorum ...

Adam #DOKTORS.` :sneaky2:

helal gardaş :):)

Önemli değil , maksat yanlışımızı düzeltmek : )

Aynen öyle bi hakem vardı :) 11 yıl cs oynamış bu adam hile değilse allah belamı versin diyordu :):)

:D:D en guzelı bu 2 takım landa kapıssın :D:D tatıl nede olsa bı gelsınler ankara veya ıstanbul bı yerde lan atsınlar :D:D

:):) hala hile dior tabi takip team ya sizde elenmemizi istiorsunuz :)

Övünç bilgilendirme için teşekkürler.

Önemli değil Muratcan : )

hala hile dıyoya ALAHIM :@ HELAL SANA DOKTORS EYW KARDES :):)

Önemli değil birader eyvallah.

Geri