My3.cfg Geldi Yine Süper Bir Cfg İle Karşınızdayım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ayyas_tr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eLine SaqLk quzeL

al işte bak ben teşekkür ediyorum senin de yazdığın seyler cok sacma :) ak47 tara seker öyle bir seker ki :) nereye atarsan oryaa gider(aim %1oo demektir) sağol deniyelim :)

ya KArdeş Bi Socl den Geçme Şifresini falan wersene

kardes cfg ni denedim gercekten güzel herkezin denemesini tavsiye ederim paylasım icin tesekkürLer :)

Teşekkürler.

al işte bak ben teşekkür ediyorum senin de yazdığın seyler cok sacma :) ak47 tara seker öyle bir seker ki :) nereye atarsan oryaa gider(aim %1oo demektir) sağol deniyelim :)

İnsanlar Öyle Demiyor :)
Hıncını Almak Icın Bole Devam Kardesim helal sana

Nedense Diğerleri Cok Guzel fln diyor nedense aCABA?...
tek sen dıosun cok acauip helal

Paylaşım için teşekkürler..

Saol Denemenizi Tavsiye Ederim :)

eksikleri varsa düzelteyim :)

Saolasın Denicem

cosku adam gibi mesaj yazamnıomusun sdasdweq gibi elinmi üşeniyor neyse yorumun ıcınde saol

taftaf sende saol begenırsen yazarsan sevınırım :)

Beyler My4De olmasnı İstediğinz Özellikleri Yazarsanız Svrnm

yok ben acayıp demedim ak47 no recoil var tamam bişey demiyorum ben cfgni yeni nidirdim şimdi denicem inş ben sana tesekkur ettim demişsin % 100 aim diye tam gider demektir ben onları soyluyorum hınç mınç hikaye D: sinirliyim biras bu aralar :)

qweqwe önemli değil ama gerckten bende şaşrdım galiba bazı kodların değerini yanlış yazdım ak 47 sekmıo :D

BEYLER MY3 DE 1-2-3-4-5-6-7-8-9 tuslarıyla OTO RATE OLCAK

MESELA 1=512LİK İNTERNET İÇİN
2=1MBPS
3=2MBPS
4=3MBPS
5-6-7 DE OLCAK AMA 8 MBPS EKLEMICEM CUNKU 8MBPS NET HIZI TAM 8BİN VERMEZ 6-3 MBPS ARASIDIR COK GUZEL OLCAK 2-3 HAFTAYA HAZIR OLUR

AYNEN DEVAM SOCL KIRCAK ALİAS KOYMIYCAM SETBURST DA KOYMICAM SACMA KODLAR YOK YANİ :)

Beyler yakında bomba gıbı bır cfg gelcek

bunun rateler bomba bomba :) sağol güzel cfg denedim

saol yorumun ıcın dostum :)

AYNEN my3.5 de net hızınza gore ok tuslarıyla otomatık rate yapabıleceksınız daha ugrasıorum :D
ayın 8'nde Biter gibi geliyor Cfglerimde 0 alıntı vardık zaten oyle 10mb 2 mb 500 kb cfg yapcak deılım yarısı sacma kodlarla dolu alias koyar adam dırek 3 mb zaten :)

neyse FİX2 CIKINCA KOYARIM FORUMA MY3.5 Sİ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri