Mükemmel Bir Hud Skini

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Almeria
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Güzel paylaşım kardeşim teşekkür ederim.###

aLmeria Havadaki karanlık wall hackdenmi yoksa oda bir skinmi (Cevabı Skin olacaktır kesin ) :D:D

Güzel paylaşım kardeşim teşekkür ederim.###
önemli değil

önemli değil :D

aLmeria Havadaki karanlık wall hackdenmi yoksa oda bir skinmi (Cevabı Skin olacaktır kesin ) :D:D

ilk olarak sunu söyliyeyim ben 1.5 oynamam :) bu ss'yi forumdan bi arkadaş skin deniyordu o ss den aldım.bjk li skin koldaki yani.anlatabildim mi ? sanırım skindir o arkadaşa sor :)

ss ona ait degil sadece nasil HUD oldugunu gostermek icin koydu ki HUDu da ben verdim konuda belirtti zaten.

Teşekkürler.

Önemli değil

Eskiden Aim FX adlı üye paylaşmıştı bunu.Teşekkürler :)

[quote="~`Dynac|]Eskiden Aim FX adlı üye paylaşmıştı bunu.Teşekkürler :)[/QUOTE]

Birde Onun Linkine Bak Kırık Diye Biliyorum Ben Onu Görmüştüm Paylaştıgını :D Önemli değil

Teşekkürler dev***** bekliyoruz.

Önemli değil bulursam tabi ki paylaşırım Method'da hud arşivi var :D:D

Söylüyorum bir an önce paylaş o arşivi diye ama her gün bir tane paylaşıcakmış. İnanır mısın bütün gün sayfayı yenileyip onu bekliyorum. En çok ihtiyacım olan şey HUD arşivi.

Söylüyorum bir an önce paylaş o arşivi diye ama her gün bir tane paylaşıcakmış. İnanır mısın bütün gün sayfayı yenileyip onu bekliyorum. En çok ihtiyacım olan şey HUD arşivi.

arşiv onda kardeşim yapıcak birşey yok :D

teşekkürler eline sağlık hoşuma gitti

önemli değil

Teşekkürler mesut. :)

Önemli değil Mete Az önce biri konu actı bu skini istiyodu attım bu konun linkini tekrar konu acmıs Allahım ya :D:D

güzelmiş he :D

Geri