Msn Nickleri . . .

[FONT=Franklin ***hic Medium]Biz Türkler "kimooo?" sorusuna verilen standart "been" cevabının ses analizini yapıp
virgul.gif
kişinin kim olduğunu anlayabilen eşsiz bir gene sahibiz.[/FONT]

[FONT=Franklin ***hic Medium]+ Ühhüü anne ben intihar etcem. - Sus kız! İntihar ettiğini baban bir duyarsa öldürür seni =)[/FONT]

[FONT=Franklin ***hic Medium]Sivrisineklere İsmail YK açtım
virgul.gif
oturdular raid içiyorlar.[/FONT]

[FONT=Franklin ***hic Medium]Komşudan gelen kısır tabağının "boş göndermek olmaz" denilerek kısır koyulup geri gönderilmesine kısır döngü denir.[/FONT]

[FONT=Franklin ***hic Medium]Sizi süpermen değil ATATÜRK kurtardı .
Gidin Mustafa Kemal'in tişörtlerini giyin![/FONT]

[FONT=Franklin ***hic Medium]İnsanlardaki deprem olunca avizeye bakma güdüsü çağımızda yerini deprem olunca facebook'a bakmaya bıraktı.[/FONT]

[FONT=Franklin ***hic Medium]Süt uykumuzu getiriyor
virgul.gif
Kahve de uykumuzu kaçırıyor. Nescafe 3'ü 1 arada içersek
virgul.gif
Uyur gibi falan mı yapacağız.[/FONT]

[FONT=Franklin ***hic Medium]Çirkin kadın yoktur yağmur yemiş saç vardır
virgul.gif
şişkinlik vardır
virgul.gif
akan kalem vardır
virgul.gif
vardır illaki bişeler ama çirkin kadın yoktur =)[/FONT]

Mutluluk ; Küçükken bugs bunny bitti zannederken aslanın kükreyip yeni bölümün başlamasıdır.

"Sigara pişmanlıktır" reklamları çok üzüyo lan beni. O kadar efkarlanıyorum ki bi sigara yakıyorum hemen

O'nu Sormayın Artık Bana Kurmuş Kendi Dünyasını ! Kahverengi Gözlü Bir Kaşar'La Süslemiş 'O' Bütün Rüyasını . . . ♥

Yoğurt yapmak için biraz yoğurt gerekiyorsa o zaman ilk yoğurt nasıl yapıldı

Fatmagül
virgul.gif
survivor
virgul.gif
ezel bitti. öyle bir geçer zaman ki de bitti. elde var flash tv e hadi o zaman; caney caney caney.

- 'Seni seviyorum' diyen
virgul.gif
Seni gerçekten seven değildir. Seni gerçekten seven; 'Seni seviyorum' demeye çekinendir ~

Yüzünde s¡v¡lcesiyle sevgil¡sin¡n karşısına çıkmaya utanan ¡nsan; ölünce günahlarınla ALLAH'ın karşısına çıkmaya yüzün var mı?

Gidişinin ardından çok fena yağmur yağdı. Fakat Gökyüzü bana mı ağladı sana mı tükürdü anlamadım...!

Kadınlar erkekler için değil
virgul.gif
yine kadınlar için süslenirler. Çünkü asıl duygu diğer kadınlardan daha güzel olma arzusudur.

Eğer uzaylılar gerçekten varsa buradan seslenmek isterim. " yeriniz varsa yatıya gelelim
virgul.gif
Dünya çekilmiyor artık!!.
smile[2].gif
)

Keşke senden bi mesaj gelse tek kelime yazsa 'özledim'...♥

"Ayağın taşa takıldığında "Allah kahretsin" bile dememelisin
virgul.gif
Dua etmelisin ki taşa takılan bi ayağın var.."

Geri