Mourinho Hakkında Çarpıcı İddia!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Method
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
20
EXE RANK

Method

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Method
Mourinho eğer 2007'de son dakikada bir karar değişikliği yapmasaydı belki de şimdi İngiltere Milli Takımı'nın başında olacaktı...

Karizmatik teknik adam Jose Mario dos Santos Felix Mourinho'dan Fransız gazetelerinden L'Equipe'e önemli itiraf: "Az kalsın İngiltere Milli Takımı'nın başına geçiyordum. Buna saatler kalmıştı..."

2007 yılında Londra ekibi Chelsea ile yaşadığı ayrılıktan sonra İngiltere Futbol Federasyonu'ndan teklif aldığını söyleyen Jose Mourinho, "Sanki takımın başına geçmiş gibiydim, saatler kadar uzağımdaydı. Sonra oturdum ve düşünmeye başladım. Bir Milli Takım. Ayda bir maç ve ardından sadece maçları izleyerek bir çalışam ortamı. Sorna bir Avrupa veya Dünya Kupası için yaza kadar beklemek. Bu bana göre değildi. Son anda bu teklifi reddettim ve Inter Milan'ı tercih ettim..." ifadelerini kullandı.

Mourinho Chelsea'yi bıraktıktan iki ay sonra ise İngiltere Futbol Federasyonu Steve McClaren'in görevine son verirken Fabio Capello'yu takımın başına getirmişti.

Geçtiğimiz yaz Inter'den ayrılarak Real Madrid'in başına geçen Mourinho "Chelsea'den ayrıldığımda ilk bir ay harikaydı. Afrika'ya, Japonya'ya gittim. Yapabileceğim bir çok şeyi yaptım. İkinci ay, sonra üçüncü ay ise tam bir felaketti." dedi.

48 yaşındaki Portekizli teknik adam Chelsea'den ayrılıktan sonra Paris St Germain'den de teklif aldığı ve bunu düşündüğünü söylerken Ligue 1'in kalitesinin bu teklifi reddetmesinde önemli rol oynadığını ifade etti.

Geri