Modlar ve Cfgacilar bi bakın.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan xOx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

xOx

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
xOx
Burasi Nasil bir paylasim sitesi ? Beyler kendinizi nie bu kadar kandirma geregi duyuyorsunuz anlamiorum ama su siteye 1.5 2 yildan fazladir takiliyorum her konuda % 100 hs falan fistan gibi sacma sapan şeyler yazilior 2 3 üye dişinda geri kalanlarin hepsi alinti ve kopyala yapiştir komutlarindan olusan config ayarlari koyuyor Moderetörler Böyle gereksiz konular göz kirliligi olusturuo nerdeyse her konuda % 100 hs dio bacaga siksan hs gider dio 10 yildan fazladir cs oynuorum arada bi config kullandim ama Hic Tekte Hs olduunu görmedim bu ne sacma sapan iştir yahu Forum Cok sacma yerlere gidio benden sölemesi :001_huh:

Ben oynadığım zamandar tekte HS dg ile baya atıyodum demek sen atamıyosun ona bişi diyemem...

Millet %100 hs diyo ama kimsenin inandığını sanmıyorum iş cfg den çok oynayanda biter atmasını bilen her türlü atar...

Alıntı konusuna gelince bi çok cfg bu siteden alınıp bir başka siteye kopyalanmıştır bunu bilmeyen yeni üyeler ordan buraya alıp kopyalıyo tabi herkez değil ama farklı cfg den neyi bekliyosunki adamların uçmasını falanmı şuana kadarki tüm kodlar açığa çıktı bi cfg de de bunların çoğu var ee diğerinde yazmıcakmısın bu kodları ? tabikide yazacaksın önemli olan o kodlar değil o kodların ayarlanmasıdır !!

bnde sadece 7 kb bi cfg war ondada rate ayarları filan o kadar cfg inanmam zaten sxe alias gecırmıor bi cfg harıc onuda sölemıecm :D

Amacim o değildi yanliş anlaşilmiş :) Bende Def. kasiorum soclda ama şuraya frag resimlerine falan bakmaya geliorum daha cok cfglar war hadi bi bakiyim diorum 10 tane komut war kopyala yapiştir yapmiş baştan sona adamlar 100kb olmus king cfgdir kral cfgdir falandir filandir diolar ya onlara takilio kafam hani hem soclda hemde işlemeyen yerde denedim hic anlattiklari gibi değil :) mesela fps hic 100 olmadi tek gercek yerler aydinlik graphic ayarlarindan yapiolar o kadar yani bi el atinda artk gereksiz şeyler paylaşilmasin yararli şeyler görelim birazcik :)

Savo:Kopyala yapiştir konusunda yanliş anlamişsin yine mesela 50 komut war dielim ayni komutlari alt alta yapiştiriolar cfg kb yükselio ya onu söyliordum yoksa alinti yapanlarin art niyetli oldugunu düşünmüyorm.

aynen kardeş katılıyorum sana bi komutu en az 10 20 kere yazıyolar sonra ben cfg coderim diyolar :soru :001_unsure: özelden soruyorum söylediğin bu özellik cfg de bulamadım nerde diyorum oda bilmiyor tamamen sallamasyon olmuş.Cfg coderim diyorsan kendine,bi özellik verdim mi cfg de önce verdiğin özelliğin ismini yazacaksın sonra altına komutlarını yazacaksın ki cfg indiren adamda ne olduğunu anlasın..

İş Cfg de DEgiL Bilekte bitiyo.Ben uzun Süre Def Oynadm.Kendime Göre Bi Cfg Buldm ve şimdi Hep onunla oynuorm.Yani oynayan Defte Oynar x) %100 hs diyenlere falan kimsenin inandıgı yok.Mesaj kasmak ıcın Tşk Falan filan yazıyolar.Benim Kendi Cfg'm Gerçekten Çok güzeL.Herkes Msn den Tşk Ediyo.Çokta Tutuldu.Gir Yorumlara BAk istersen

http://www.netbilgini.net/cs-15/110503-tazmanya-orjinal-cfg-hadi-gir-iceri.html

kardaş onların hs ve aim ölçerleri var o yuzden öle diyolar sen onların kusuruna bakma:D

yeni nesil configlerm de alıntı yoktur. ESP kodlarının tamamı bana aittir. Bşka forumlarda alıntı yapan cok oluo hangi siteler oldugunu iyi bilirsinz. Eziklk böle bişidir ne yaparsn :D allahtan ben cfg lerime %100 hs yazmıorm :D

2 yıldır bu foruma takılıosn o yuzden daha 62 mesajın war o yuzden 0 konuya 0 teşekkr ? 10 yıldırda cs oynuordun demi senn yaşın kaç la 10 yıldır cs oynuon ?

formda bulunuyor dıe mesaj yazmak zoruhnda deıl :S:S

Tartışma Olduğu İçin ~ Konu Kilit #

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri