Moderatör Alımı

1
EXE RANK

Mustafa Yılmaz

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
netbilgini.com
Mustafa Yılmaz
NetBilgini.com olarak 5.Yılımızı da geri de bırakmak üzereyiz.Forum yönetimi daha düzenli bir sisteme dönüştürmek için,Deneme Moderatör alımlarımız olacaktır.Yetki İstediği Yerde 5 Günlük Deneme Moderatör olacaktır,paylaşımlarına bakılıp ardına Moderatör olup olmayacağı karara bağlanacaktır.

Başvuru Şekli :

Günlük Online Süreniz :
Moderatör olmak istediğiniz kategoriler :
BU şekilde ADMİN'lere başvurmanız yeterlidir.Ardına gereken ne ise yapılacaktır.İyi forumlar dileriz.

SElamun Aleykum Ben Counter Strike 1.5 bölümünde moderatör olcam ? Napcam " Kardeş "

Günlük online Sürem : 5 saat
Moderatör Olmak İstediğim Kategoriler CS 1.5 CS 1.6 Yarım Bölümü

Moderatör olmak istediğim yer: Counter Strike 1.6 Tüm Katagorileri (1.5 Hariç) Varsa Cod MW3 Katagorisi.
Online Süresi: Tam gün

Günlük Online Süreniz : 14 Saat
Moderatör Olmak İstediğiniz Kategoriler : Counter Strike 1.6
Yaşınız : 18

Şuanda Bulunduğunuz Ülke : Amerika Birleşik Devletleri
Msn Adresi : Berk@manhattancs.net (24 Saat Aktif)
Mesleği : Grafik Dizayner
Siteniz : www.manhattancs.net

Eklemek İstediğiniz : Counter Strike 1.6 Sunucumuz Bulunmaktadır

Günlük Online Süreniz : 14 Saat
Moderatör Olmak İstediğiniz Kategoriler : Counter Strike 1.6
Yaşınız : 18

Şuanda Bulunduğunuz Ülke : Amerika Birleşik Devletleri
Msn Adresi : Berk@manhattancs.net (24 Saat Aktif)
Mesleği : Grafik Dizayner
Siteniz : www.manhattancs.net

Eklemek İstediğiniz : Counter Strike 1.6 Sunucumuz Bulunmaktadır

Böyle bir durum'da olan bir kişinin bu tür forum köşelerin'de yetkiye ihtiyacı olduğunu sanmıyorum ? ABD'de yaşıyosun kalkmış burda hava atıyosun ? be garabet insan. sunucun var madem burda ne işin var yürü git sunucunu yönet. millete burda artislik yapma baba parasıyla!

Eleştiriniz için teşekkür ediyorum fakat yazarken yurtdışında bulunmanın hava atma olarak algılanacagını hiç düşünmemiştim.Sunucumuz bulunabilir, sunucumuzun bulunması, burada bulunamayacağım anlama gelmiyordur.
İyi geceler..

Eleştiriniz için teşekkür ediyorum fakat yazarken yurtdışında bulunmanın hava atma olarak algılanacagını hiç düşünmemiştim.Sunucumuz bulunabilir, sunucumuzun bulunması, burada bulunamayacağım anlama gelmiyordur.
İyi geceler..

Bilmiyorumda bu garabet tavırlarınız ne biliyim bi kendini beğenmişlik falan diz boyu sende galiba ? burda bulunman yadırgadır sebeb sorarsan kendi hostingin var orda forum kurup yetkili olsana ? mantık arıyorum sende ama herhalde bulamıyacağım ! gelmiş burda millete yok hostum var yok ABD'De yaşıyorum falan filan illimünatici tavırları yapıyosun bize yani.

Anlıyorum, tamamen yanlış anlamışsınız beni.Sunucudan kastım counter strike 1.6 serveridir.Fakat o kadar yabancılaşmıssınız ki server kelimesinin Türkçe anlamının sunucu olduğunu unutmuşsunuz.Bu konuda daha fazla mesaj atarak sizi rahatsız etmek istemiyorum, tekrardan iyi geceler diliyorum..

Anlıyorum, tamamen yanlış anlamışsınız beni.Sunucudan kastım counter strike 1.6 serveridir.Fakat o kadar yabancılaşmıssınız ki server kelimesinin Türkçe anlamının sunucu olduğunu unutmuşsunuz.Bu konuda daha fazla mesaj atarak sizi rahatsız etmek istemiyorum, tekrardan iyi geceler diliyorum..

iyi geceler dicektim ama bir noktada damarıma bastın bu konu uzar ! şimdi saygı değer arkadaşımız karşında duran kişinin 9 senelik cs deneyimi var sen henüz kumdan havuz yaparken bu abin cs'de tecrübe ediyodu senden çok şey bildiğim kesin burda şimdi bana iyi aile cocuğu ayağı yapma! yemezler bana mesaj atsan ne olucak ki nereye kadar atabiliceksin konu senin bu artisliklerin kadar uzar yani.

Bu mesajardan sonra kesin bana 3-5 gün ban atıcaklar :D bunu biliyorum ne yazsam suç oluyor :/ neyse bu arkadaşıda yola getirdiğimize göre biraz Cod kasıyım madem :D. berk arkadaş sende bu tavırları bırak bence 3-5 kelime ile beni g.t etme çabaların yetmez yani bu hareketleri iyi biliyorm tamam sanada iyi geceler artık niw yorkta saat kaç bilmiyorum :cool:

beni yaparmısn admın cs 1.5 yaş 16
online satim 5 saat.

Ben Bir çok kere Moderatör olmak için Başvurdum Ancak Darılmayın Ama çok çocukca isteklerde bulunuyorsunuz ? En az 300 tane konu açılacakmış falan vs, benim CS alanın'da bu foruma o kadar çok katkım var ki hiç sorulmadan direk moderatör olmam lazım ? eski olmak bişeyi değiştirmez şimdi bazıları dicekte ben söyliyim dedim eski olabilirsin bir çok şey paylaşmış olabilirsin bilgili olabilirsin ama sende bu yere direk gelmedin ? bu yüzden benim CS Katagorisine 1.5 hariç moderatör başvurumun tekrar gözden geçirilmesini istiyorum. o kadar konu açtım ki 300'ü geçti vede kimsenin bilmediği paylaşılmayan şeyleri paylaştım. hakkımın yenmemesini istiyorum bu kadar emekten sonra bunları görüceksek dicek bişeyim yok. başkalarına gelince anında yetki bana gelince konu aç gel onaylansın ? bana karşı ayrımcılık yapılıyor gibime geldi. ya çok dürüstüm yada dürüstler sevilmiyor.

Ben Bir çok kere Moderatör olmak için Başvurdum Ancak Darılmayın Ama çok çocukca isteklerde bulunuyorsunuz ? En az 300 tane konu açılacakmış falan vs, benim CS alanın'da bu foruma o kadar çok katkım var ki hiç sorulmadan direk moderatör olmam lazım ? eski olmak bişeyi değiştirmez şimdi bazıları dicekte ben söyliyim dedim eski olabilirsin bir çok şey paylaşmış olabilirsin bilgili olabilirsin ama sende bu yere direk gelmedin ? bu yüzden benim CS Katagorisine 1.5 hariç moderatör başvurumun tekrar gözden geçirilmesini istiyorum. o kadar konu açtım ki 300'ü geçti vede kimsenin bilmediği paylaşılmayan şeyleri paylaştım. hakkımın yenmemesini istiyorum bu kadar emekten sonra bunları görüceksek dicek bişeyim yok. başkalarına gelince anında yetki bana gelince konu aç gel onaylansın ? bana karşı ayrımcılık yapılıyor gibime geldi. ya çok dürüstüm yada dürüstler sevilmiyor.

Bence bu kadar abartma alt tarafı Moderatör olmak istiyorsun , olmassanda sana çok birşey kaybettirmez aksine onlar kaybeder bu kadar üzerine olma ; )

henüz yeni üye olduğum için böyle bir talebim yok ancak ilerde ebook bölümü için ilk aday ben olacağım :)

Geri