Mini Clip #

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan PeddeN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

PeddeN

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
PeddeN
[video=youtube]

bune ki /delete\

introları kullanmayın diyom hala kullanıyonz ne işe yarıyo bilmiyosnuz.

introları kullanmayın diyom hala kullanıyonz ne işe yarıyo bilmiyosnuz.
Adam kendi kafasına göre yapmış ki bence kötü de değil istediğini kullanır ne demek introları kullanmayın diyom? sen dedin diye yapılmayacak mı yani?

[quote="A n d [ R ] ']bune ki /delete\[/quote]
Anten taK

Sen bu movie'yi başkasının demosunu alıp mı yaptın acaba ?

Adam kendi kafasına göre yapmış ki bence kötü de değil istediğini kullanır ne demek introları kullanmayın diyom? sen dedin diye yapılmayacak mı yani?
benim için fark etmez kendisine olur youtubede dislikleri yer küfürleri yer sonra saten bidaha koyamaz onlar yabancı takım introsu ve saten o introde nerdeyse en iyi takımlardan birisi.

benim için fark etmez kendisine olur youtubede dislikleri yer küfürleri yer sonra saten bidaha koyamaz onlar yabancı takım introsu ve saten o introde nerdeyse en iyi takımlardan birisi.
O zaman bırakta bunu arkadaşımızın kendisi deneyerek öğrensin çünkü iyi seçimler yapmak deneyimle olur. Deneyimde yapılan kötü seçimler sonucu kazanılır.

O zaman bırakta bunu arkadaşımızın kendisi deneyerek öğrensin çünkü iyi seçimler yapmak deneyimle olur. Deneyimde yapılan kötü seçimler sonucu kazanılır.
ya ozaman şöyle söyleyim ben sana sen cs yeni kurdun daha 1 kere oynadın ve direk navi clanaına girmek istedin alrılarmı ?

Verdiğin örnekle ortada olan konu arasında dağlar kadar fark var.
ya ozaman şöyle söyleyim ben sana sen cs yeni kurdun daha 1 kere oynadın ve direk navi clanaına girmek istedin alrılarmı ?

aynısı :) sen bu işte kendini geliştirirsin sonra takımlara girmeye başlarsın.
Ama navi gibi büyük bir takıma değil (: sonuçta adam sCOPe movie's domenikTV,hltv.org un introsunu filan koymamış gayet sıradan ama kendi çapında profesyonel olma yolunda ilerleyen bir grubun introsu sorun çıkartmamalı bence

Ama navi gibi büyük bir takıma değil :) sonuçta adam sCOPe movie's domenikTV,hltv.org un introsunu filan koymamış gayet sıradan ama kendi çapında profesyonel olma yolunda ilerleyen bir grubun introsu sorun çıkartmamalı bence
:D:D infinite movies :D birdaha düşün istersen iyimi kötümü kimler var kimler yok.

:D:D infinite movies :D birdaha düşün istersen iyimi kötümü kimler var kimler yok.
DomenikTV,hltv.org vs. gibi kuruluşların yanında infinite movies kim ki? Bu gibi takımlar profesyonellik yolunda ilerlemeye çalışıyor oysa ki benim saydıklarım bu işin ehli olmuş takımlar.

DomenikTV,hltv.org vs. gibi kuruluşların yanında infinite movies kim ki? Bu gibi takımlar profesyonellik yolunda ilerlemeye çalışıyor oysa ki benim saydıklarım bu işin ehli olmuş takımlar.
onlar hiç dubstep clip yapanları gördünmü ? onlar sadece ünlü oyuncuların videolarını yapıyolar ama buı takımlar herşeyi yapıyor :)

onlar hiç dubstep clip yapanları gördünmü ? onlar sadece ünlü oyuncuların videolarını yapıyolar ama buı takımlar herşeyi yapıyor :)
Onlar hiç dubstep clip yapanları ? [video=youtube]

Geri