-mF (VS) r.victory '

0
EXE RANK

FevziMert@Mke

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
FevziMert@Mke
i6239783_1.bmp
i6239784_2.bmp
dj4zs.jpg
ARKADAŞLAR GADDAR [kendisi kankam olur] sxe çıkınca 12 muabbeti geçmiştide, blowdayken bu pasif kral 10-1 ken kaçtı. 11-1 maç sonucu tabi r.victorylere flan gırmıs ss atmış benim olmadığım maçta laf atmış burdada sen yoksun :)) Oğlum git dedim dinlemedi sonuç?

Selfiş bu arada fark ortada değil mi ?

yapcak bısey yok beyler sonuc ortada yanı yenmekte var yenılmekte ama 1

vaLentinodan sevqılerle :)

qL babaaaaaaaaaaaaaaa :)

Gl size.Fevzimert4ezer.

oww sheat bu nedır bolee aman ALLAHım :D :D fazla hırs yapmayın beylerr altı ustu bı oyun :D

saplakın sozu : fewzı bu clanla bızımı kıyaslaman yanlıs bı davranıs sana hıc yakıstıramadım demı saplak efendiiii :D :D

[quote="']oww sheat bu nedır bolee aman ALLAHım :D :D fazla hırs yapmayın beylerr altı ustu bı oyun :D

saplakın sozu : fewzı bu clanla bızımı kıyaslaman yanlıs bı davranıs sana hıc yakıstıramadım demı saplak efendiiii :D :D [/quote]

çevrimdışı olmuş utanıyordur şimdi ajkgwejıfwjs :D

çevrimdışı olmuş utanıyordur şimdi ajkgwejıfwjs :D
Utansın gelsinde kimde fark var görsün.Uykulu diye affediyorum :) kendını ustun goruyorya bızden ne fazlası varsa nonda oldun dıe tavanmı yaptın lan amdülll

[quote="']Utansın gelsinde kimde fark var görsün.Uykulu diye affediyorum :) kendını ustun goruyorya bızden ne fazlası varsa nonda oldun dıe tavanmı yaptın lan amdülll [/quote]

Affetmeyelim affetmek Allah'a mahsustur o hatasını görüp özür dilerse kırdığı kalbimi unuturum alttan alırım mevlana gibi adamım amk aS:DSA

GLLLLLLLLLLLLLLLL

Fevzi Abi O Barçalı Skin nedir öyle Ya :D

qL..

:) ss koyarlar Koydukları ss lere sadece kendileri yorum atıp birbirlerini tatmin ederler. :) Ulan varya hiç gülüceğim yoktu.Hani diosunya aradaki farkı gör die.Suruya iki takımın oyuncularıyla birlikte isimlerini yaz bakalım oylama yap :) Sonuç Nolur snce ? :)

Bide benim olmadığım maçda 12 atmışlar dior.Sen kimsin amele.[FewziMert] Nicke bak adı soyadı qwe

:) ss koyarlar Koydukları ss lere sadece kendileri yorum atıp birbirlerini tatmin ederler. :) Ulan varya hiç gülüceğim yoktu.Hani diosunya aradaki farkı gör die.Suruya iki takımın oyuncularıyla birlikte isimlerini yaz bakalım oylama yap :) Sonuç Nolur snce ? :)

ağlayacaksan oynamayalım

Geri