-mF (VS) New distirct`

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

FevziMert@Mke

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
FevziMert@Mke
Arkadaşlar ikinci yarı 4-1 'ken sanırım tam hatırlamıyorum ama son elimizdi eminim birbirlerini vurmaya başladılar bizde banladık.O elide zaten alacaktıkda katreciğimiz ağladı.:)öyle maçtan önce ağla demekle sövmekle olmaz

i6037242_yeni-bit-eslem-resmi-12-.bmp

qL ' Başarılar.

Bot New Dstrict . :D

katre ve descerpeo sövüyodu ikiside nick değişmiş :D Gl size.

küfür edit üye banned.

[quote="Keyt * :), post: acizlerin yapabileceği tek şey küfürdür belli ki Keyt yaşın küçük abi nasiyati sana birdaha küfür edersen forumda barındırmam seni yenilmeyi hazmedemiyorsan eğer yorumda yapmayacaksın ! yorum edit (Noix) ..[/quote]
vay abisi kurban sanaaa gel bikerede tebrik etmesini bil canını yediğim yapma etme böyle :D yeni türemişmişiz tamam kral sensn ss'de görüldüğü gibi ezmiş ağlatan sensin cefege atsana :(

Kısa ve öz başarılar.

lex konulara kardeşim kardeşim diye geliyon şimdi türeme diyon.Sw ye girdiniz girmenizle sövmeniz bir oldu.Ramazan ramazan anaya bacıya sövüyonuz direk.Eski olsanız nolur amk

vay abisi kurban sanaaa gel bikerede tebrik etmesini bil canını yediğim yapma etme böyle :D yeni türemişmişiz tamam kral sensn ss'de görüldüğü gibi ezmiş ağlatan sensin cefege atsana :(
Sen ne diyon değişik .

Mübarek ayda sövüyonuz ya ne diyim Allah bildiği gibi yapsın sizi

Sen ne diyon değişik .

Harbi gerizekalısın.Tebrik etmesini hiç bilmiyorsunuz.Yenilmişsin işte tebrikler demek gururunu mahvediyorsa tamam biz yenildik abisi senin pskolojn bozuulmasın yeterki

lex konulara kardeşim kardeşim diye geliyon şimdi türeme diyon.Sw ye girdiniz girmenizle sövmeniz bir oldu.Ramazan ramazan anaya bacıya sövüyonuz direk.Eski olsanız nolur * * *

1.Ben sizin clanda Fevziden başka kimseye öyle birşey demedim. 2.Farkındaysan ve arkadaslarına sorarsan maçta ben küfür falan etmedim, iyi forumlar.

La şuna biri tebrikler desin , yeter ki sus la .

1.Ben sizin clanda Fevziden başka kimseye öyle birşey demedim. 2.Farkındaysan ve arkadaslarına sorarsan maçta ben küfür falan etmedim, iyi forumlar.
Başarılar de geç o zaman.Başka yorum atma.

he tamam anasını satım siz eskisiniz siz kralsınız siz mükemmelsiniz hiç yenilmezsiniz ama bu yenilginizde bilerek oldu yoksa siz kim yenilmek kim, herşeyde her durumda kral sizsiniz.Sizdeki bilek bir dünya şaheseri biz botuz ama böyle yeniyoruz tamammı? kaynatmışmış ulan o katrenin götü terledi ben hissettim bütün maç boyunca daha son eli vermeden kaçışmaya birbirinizi vurmaya başladınız neyse mertcan senden beklemıyordum böyle birşey hadi katre denen adam zaten kişiliksizde herneyse ya yenmişmiyiz yenmişiz daha fazla uzatmaya gerek yok siz eskisiniz ve yenildiniz.

Bizim takım realdi sanki aq :D Şu real takımla atacaklara bi yenisini daha ekle fevzicim artık o kadar çok olduki liste yaptık :D
Sxe Çıkınca Atacaklar :
Real Takımla Atacaklar :
Adamlar ESKİ DAYIIIIIIII

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri