-mF & CLAN GÜNCEL KADRO (Since2010) ' İÇERDENBAK.

[quote="']HADİİİ BEBE HADİİ İKİLEE[/quote]
Kullandığın kelimelere dikkat et üzülen sen olursun ;)

[quote="~CrAwL|]Kullandığın kelimelere dikkat et üzülen sen olursun ;)[/quote]
ERGENN COCUKK SENİİ BİDE GOZ KIRPIYOR NOLCAK NBDEN BANLATCAN HAYIRDIR :D:D

[quote="']SİZ YOKKEN BIZ VARDIKK OLUM HAYIRDIR YANI aeMc CLAN TAGIMIZDI YANİ SACMA SAPAN YORUM ATCAKSAN HIC ATMA BILIP BILMEDENDE KONUSMA ZORLA ADAMI KUFUR ETTIRMEE YORUM ATCAKSAN ADAM AKLLI AT ATMAYACAKSAN İKİLEE[/quote]
D::D:D:D:D:D:D ciddi olamazsin &

[quote="']ERGENN COCUKK SENİİ BİDE GOZ KIRPIYOR NOLCAK NBDEN BANLATCAN HAYIRDIR :D:D [/quote]
msn ni ekledim oraya gel bebenin kim oldugu belli olsn hani ben yokken sen vardınya :)

ahaa bi liselii daha sen olmadan hıc olurmu la ımmortal o.... karı gıbı her konudaa sen varsın gel gel burayada gel :D

[quote="~CrAwL|]msn ni ekledim oraya gel bebenin kim oldugu belli olsn hani ben yokken sen vardınya :)[/quote]
panpa adamlar fena :D

[quote="~ |]panpa adamlar fena :D[/quote]
hic alttada kalmıyorlar :)

msndeyım gel hadı beklıyorumm senı veledd

başarılar kardeşlerim (JİTAN)

qL ...... hayrOLa. ' CCAAGGRRII @REALL

Allahini seven üstüme beton döksün & 2010 yazmışlar :D

[quote="~ |]Allahini seven üstüme beton döksün & 2010 yazmışlar :D[/quote]
Olm millet boşa yazmaz, 2010 da belki sen sxe'ye akmıyodun kimse bilemez , milletle boşa polemiğe girmeyin.

Olm millet boşa yazmaz, 2010 da belki sen sxe'ye akmıyodun kimse bilemez , milletle boşa polemiğe girmeyin.
Benide bilen , bilir & Senide , senide cok iyi biliyorum agzımı actırma adam vuramayanlar inex cıktı tk atmaya basladın.

[quote="~ |]Benide bilen , bilir & Senide , senide cok iyi biliyorum agzımı actırma adam vuramayanlar inex cıktı tk atmaya basladın.[/quote]
Hile olsaydı, İnex moviem veya tw'mde bişey bulurlardı bot herif.

[quote="~ |]Bot herif diyor , cfg ister ws'de yenerim bahane blr
Macda tw istedik tw'm bozk der.
Uzatma bilader hadi yoluna.[/quote]
:) atakan reiz yazma havalanıyolar :)

[quote="~ |]Bot herif diyor , cfg ister ws'de yenerim bahane blr
Macda tw istedik tw'm bozk der.
Uzatma bilader hadi yoluna.[/quote]
Adam king beyler dağılın

[quote="~CrAwL|]:) atakan reiz yazma havalanıyolar :)[/quote]
Şerefsiz, Sana teamwiever bozuk ticari kullanım geçiyo, alpemix yükle oyun acık demedimmi dönek ya bunlar.

Geri