metin2 çarları çalan çocuk !

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 0qzz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
gerçekten içler acısı

Ya asLında cocukta war ! Cocukta şifre kırarmış satarmış oyle cocuklar cezasını aLmıstır bundan

allah rahmet eylesin

çocuguda birisi hacklemiş en sonunda

Saçma ama insanlara ibret olsun 3 kere charım soyuldu 1. 35 level ona bişi demiom ama 49 level ve 45 level charım aynı gün soyuldu nasıl oldu anlamadım +9 balta ve +9 kdp +9 +7 demirkask vardı :S:S

off yaw AcıyoR içim buna ..

Allah'mmm Cok Kotu Bir oLay. Bu. Allah Kimsenin Basına getirmesin

Tabiiki Allah Rahmet Eylesin aMa Metin 2 HacKeR Larınada Çok iyi bir Ders oldu !..

Metin2.org ORJ sitesindede BuunLa ilqili bi yazı wardı Hiç bbir ilqi vede aLakamız yokdur ŞekLinde

o Cocuqun ALestada avatar123 AdLı Chara Sahip oLduqu SoyLeniyor uzun zamandır LwL atLamaması vede Oyunda
OnLine BuLunmaması + 16 Kere GM Başvurusu apdıkdan sonra Hiç Yapmaması Nedeni ile

éi 0Lms Ch0cQa o kaDaR emekLe yap0Z buda caLıo :@ neSe 0hH ne qzeL 0LmuS ~~~~

çocuga üzülmüştüm ve üzülüyorumda.

bir cift laf sölim.

bende 9 yaşında hackerlıga adım attım yani tam olarak pc den anlamaya başladım.

11 yaşında para sitelerindeki adamları hackleyerek puanlarını harcıyordum.

bir gün kapıma polis geldi ve anneme öyle böyle die anlattı ve ben sadece oyun oynuyordum diyip cıktıkdan sonra korktum ve hack işini bıraktım.

arada bir yapıyorum tabi hack işlerini.

Neyse bu arada bende sıklıkla para için metin2 hesabları hackliyorum ama para harcamış insanları değil tabikide.

bu haberi okuyunca içim gitti ama ibrette aldıgımı söleyemem yine devam hacklemeye, beni kaçıracak adamın içine trojen atarım !

Bir oyun için yazık ..

Mallık çocukta eşşeğin ....na su kaçırmış oda..

ama haketmiş. genede allah rahmet eylesin... gecmiş olsum ailesi :(

Geri