Mermi Sekmesini Etkiliyen Faktörler Nelerdir ?

0
EXE RANK

Mami_0725

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
www.yerliyerinde.yetkinforum.com
Mami_0725
Arkadaşlar, Başlıktan da anlaşılacağı gibi merminin sekmesini etkileyen ayarlar nelerdir? yada merminin sekmesi nelere bağlıdır; rate ayarları ve gl_ ayarları ile ilgisi varmıdır? vs.Cevaplarınız için şimdiden TEŞEKKÜRLER.. :)

Monıtor buyukluğü , rata,ekran kartı vs vs vs

Yardım konusunu buraya açmayalım, 1.6'da mermiler sekmiyor fazla, 1.5 denede gör bakalım :)

Ping, Lag ve kullandığın bağlantı ayarları baş etmenlerdir.

Konu yardım bölümüne taşındı

Yardım konusunu buraya açmayalım, 1.6'da mermiler sekmiyor fazla, 1.5 denede gör bakalım :)

Ping, Lag ve kullandığın bağlantı ayarları baş etmenlerdir.

Konu yardım bölümüne taşındı

Yorumunuz için teşekkürler..Bide şöyle sorayım;
1.6 oynarken ak47 ile uzak menzide atışlarımda 2. yada 3. mermi crosstan tamamen bağımsız oluyor.Yani sekiyor :) Bu bnm bağlantı ayarlaımdan kaynaklanan bir şey mi ? Nb de baylaşılan bazı cfg lerde ise ak47 ile uzak menzide yapılan atışlarımda 4. mermiye kadar sekmeden gittiği oluyor.Bu cfglerdeki bulunan doğru bağlantı ayarlarından mı kaynaklanıyor? Yada ayriyetten mermi sekmesini etkileyen başka komutlarda mı var.Cevaplarınız için teşekkürler..
:)

fps den dolayı olabilir. cl_dy ayarından olabilir..

1.6 da mermı daha az seker bide.

Profsan 1.5 oyna :D

Yorumlarınız için sağ olun ama en son yazdığım sorunun cevabını bilen prof. varsa yardım edebilir mi :) şimdiden teşekkürler :)

Yok mu yardım edebilecek ?

Yok mu yardım edebilecek ?:001_unsure:

Yok mu yardım edebilecek ?:001_unsure:

Evet.Bağlantı ve fps etkiler ..

Fpsyi neler etkiler diyosan .. ben fpsm yüksek olsun diye ekran ayarımı 128e düşürdüm .. sadece o healt money vs yerler hafif belli olmuyu fps daha yüksek oluyo görüntü için değil performans için oynadıgım icin . 2.cisi fpsbanana.comdaki bazi skinler fps arttırır ..

ve rate ayarları herkes tarafından 25000 101 101 olarak bilinir ama internet bağlantı hızına gore ayarlanmalıdır sabit bir konumuz var rate ayarıyla ilgili ordan kendine uygun rate ayarını consola yazarsan mermi sekmesi azalır ..

selametle .

Evet.Bağlantı ve fps etkiler ..

Fpsyi neler etkiler diyosan .. ben fpsm yüksek olsun diye ekran ayarımı 128e düşürdüm .. sadece o healt money vs yerler hafif belli olmuyu fps daha yüksek oluyo görüntü için değil performans için oynadıgım icin . 2.cisi fpsbanana.comdaki bazi skinler fps arttırır ..

ve rate ayarları herkes tarafından 25000 101 101 olarak bilinir ama internet bağlantı hızına gore ayarlanmalıdır sabit bir konumuz var rate ayarıyla ilgili ordan kendine uygun rate ayarını consola yazarsan mermi sekmesi azalır ..

selametle .

Saol yorumun için,
Evet bende rate ayarını sabit konudan yaptım.Fps de iyi sanırım çünkü bazen 99-100 lerde dolaşıyo :) (Servera bağlanırken hariç :) ).

Saol yorumun için,
Evet bende rate ayarını sabit konudan yaptım.Fps de iyi sanırım çünkü bazen 99-100 lerde dolaşıyo :) (Servera bağlanırken hariç :) ).

Ekran kartı vsde etkiler benim pc düşük .. Fps genelde 30 .. arada 60 oluyo oda cok nadir .. Dediklerimi uyguladıkdan sonra birde mermi sekmemesi için su kodları konsola yaz .. kesinlikle farkı hissedersin ..

cl_bob 0
cl_bobcyle 0
cl_bobup 0

cl bob silahin hareket ederken ileri geri gitmesini engeller ve mermi sekez bobycle ileri dogru ates ederken mouse tutugun yere ates eder uzaka atarken sekmez .. hadi kolay gele .. kıymetini bil ne kadardır üyeyim ilk mesajlarımı senin konuna attım =)

Ekran kartı vsde etkiler benim pc düşük .. Fps genelde 30 .. arada 60 oluyo oda cok nadir .. Dediklerimi uyguladıkdan sonra birde mermi sekmemesi için su kodları konsola yaz .. kesinlikle farkı hissedersin ..

cl_bob 0
cl_bobcyle 0
cl_bobup 0

cl bob silahin hareket ederken ileri geri gitmesini engeller ve mermi sekez bobycle ileri dogru ates ederken mouse tutugun yere ates eder uzaka atarken sekmez .. hadi kolay gele .. kıymetini bil ne kadardır üyeyim ilk mesajlarımı senin konuna attım =)

hmm saol . Ayrıca Sxe bob serisini engellemiyomu
(cl_bob 0
cl_bobcyle 0
cl_bobup 0)

yinede ekliyim confige :D

o 3 tane cl ayarı mermi sekmesiyle hiç bir ilgisi yok kardeş boşuna config e ekleme sen en iyisi biraz daha araştır aynı sorun bende de war kardeş 2 senedir cs oynuyorum ama böle bi sorunla hala karşı karşıyayım ve halen çözemedim walla bilen bi arkadaş warsa buyursun wallahi gınağa geldim artık :S teşekkürler... :)

tebrikler güzel açıklamışsın..

engellemek için silahı aşagıya dogru yavaşça çek

Geri