Mermi Sekme Yok Sağlam Cfg

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan priz58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
aga eyw yapmıssın dıcem senın ananım amına koyam o.ç çalışmayan CFG koymus anasını sıktıgımın evladı orrrrusu evladı amk

Bu Cfg yi Sxe ile açarsanız Çalışmaz.

yalana bak mermı sekme yok dııyo gırıyoz bakıyoz mermı cok az seker dıyo bırak bu ayakları

qzL olmus saol

Teşekkürler.

senin cfg diye verdigin şeyi sikeyim o.ç bu ne lan gitmiyor bile ateş etmiyor

kardeş bu hızlı yürümüyoo

paylaşım için teşekkürler

+pep verdim sana :)

Arkadaşlar Bu cfg'ler zaten kopyala yapıştır :) bunu anlamamak zaten mümkün değil bir bakarsın hepsi kopya yani bu işler baydı desem yalan olmaz heralde ayrıca priz58 kardeş sana gelince bu kadar şey yapmıssın ama şunu hala cs toplumu olarak anlamadınız SEKMEME diye bir kavram yoktur ? seker anca kendi bileğinle yaparsan azaltırsın hiç sekmeme istiyorsan gidersin trojanlı malwareli program indirirsin veya coderim diye geçinen ve coderin daha ne olduğunu bilemeyenlerden abuk sabuk hile hurda alırsın :) ondan sonra sekme öyle olmaz ama bir profesyonal için bakın pro demiyorum çünki pro kelimesi bir harita ismi yani prodigy ? bunuda bilen yok zaten orasıda ayrı bir muamma ya sekmeme olayı ya program kullanırsın ya hile kullanırsın anca öyle sekme olmaz :) anlatabilidim mi artık şu cfg olayınada son versek be ? iyi olmaz mı oynuyan adam kalmadı artık ben bile tr sunucularının hiç birisinde oynamıyorum zaten EU takılıyoruz en iyisi dediğim gibi sekme olayı anca bilekle engellenir hiç sekmeme istiyosan hile al veya trojanlı programlar indir öyle yaparsın sanki oda hileye girmiyor :).

Ayrıca Coder nedir.

Coder kodları bulan ve yapan kişiye denir burda hiç coder göremedim hep kopyala yapıştır :) veya sallama işte coderlik bu :):)

Paylaşım için teşekkürler ama mermi sekmeme gibi birşey olcağını sanmıyorum :)

Geri