Megaupload account Cookies and Partition Magic 8.0 (T?rk?e Anlat?m)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan salamdern
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

salamdern

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
salamdern
Megaupload account Premium Cookies 08 / 12 /2010
Please Use to internet Download Maneger

icinde internet download maneger vardir...

Kontrol Ettim calisiyor---> (11.40) ( 08/12/2010 )

hotfilelogo0.png

Kod:
http://hotfile.com/dl/87976293/b827911/Megaupload.rar.html

Partition Magic 8.0 Turk?e Anlat?m

Windows server 2003 haric
butun windows isletim sistemlerinde, os/2 ve linux isletim sistemleri
icin harddisk uzerinde bolme, bolum boyutu degistirme bolum silme ve
formatlama islemlerinizi cok k?sa surede halletmenizi sagl?yor.
ozellikle buyuk boyutlu harddisklerde fdisk ve format islemleri cok
uzun zaman almakta, bu program sayesinde 1-2 dakika icerisinde bitiyor.
Ayrica b?l?mleri gizleme secenegi de mevcut.

GENiS ANLATiM
Sabit diskinde ikinci ( ya da ?c?nc? ) bir isletim sistemine yer acmak isteyen, ama mevcut sistemini de riske atmak istemeyen kullan?c?lara disk b?l?mlemenin kolay, zahmetsiz ve en ?nemlisi de formats?z y?ntemi... Disk b?l?mleme uygulamas?nda kullanabilece?imiz iki ?nl? yaz?l?m mevcut; ilki Acronis firmas?n?n Disk Director yazilimi. ?kincisi ise Powerquest firmas?n?n Partition Magic adl? urunu. Bu iki yazilim da kullanim bakimindan birbirine oldukca yakinlar. Hatta arayuzlerinin de asag? yukar? birbirine benzedi?ini soyleyebilirim. Bu nedenle diledi?iniz birini kullanabilirsiniz. Ancak iki yazilimin deneme s?r?mlerini karsilastiracak olursak, Acronis?in Disk Director yaz?l?m?n?n ?ok islevsel olmadi?ini goruyoruz. cunku k?s?tlanm?? olan deneme s?r?m?nde diledi?iniz gibi boyutland?rma yapam? yorsunuz. O nedenle deneme s?r?m? kullanacak olanlara Partition Magic yaz?l?m?n? tavsiye ediyorum.

37744624.jpg

Partition Magic ile disk b?l?mleme yapmak olduk?a basit. ?ncelikle yaz?l?m? ?al??t?r?p, sabit disk b?l?m?m?z?n bilgilerini listeliyoruz. Bu i?lemin ard?ndan Partition Magic bize bir pencere a?arak diskimizin boyutunu ve ?zerindeki verilerin kaplad?klar? alanlar? g?steriyor. Bu a?amada hi?bir i?lem yapmadan yaz?l?mdan ??k?yoruz. Bunu yapma nedenimiz i?letim sistemimizin ve verilerimizin diskimizde ki da??l?m?n? g?rebilmektir.

60026460.jpg

?imdi ise i?letim sistemimizle birlikte gelen ve Ba?lat > Programlar > Donat?lar > Sistem Ara?lar? alt?nda yer alan ?Disk Birle?tiricisi? ile diskiniz ?zerindeki t?m verileri bir araya getirin (yani defrag yap?n). Defrag yani disk birle?tirme i?lemi olduk?a ?nemlidir. Bu sayede b?l?mlenmemi? sabit diskiniz ?zerinde da??n?k bir ?ekilde bulunan verilerinizi, diskinizin ba? taraf?na do?ru ?ekip birle?tirmi? oluyorsunuz. Bu i?lemin en b?y?k yarar?, yaz?l?mlar?n?z?n ve i?letim sisteminizin daha h?zl? ?al??mas?n? sa?lamakt?r. Defrag i?lemi disk boyutunuza ve sahip oldu?unuz veri boyutunuza ba?l? olarak biraz zaman alabilir. ??lem bitti?i zaman art?k b?l?mlemeye ge?ebilirsiniz.

76244582.jpg

Partition Magic?i tekrar ?al??t?rarak, b?l?mleme i?lemine ge?meye haz?r?z art?k. Tekrar disk bilgilerimizin yer ald??? pencereyi a??p son kontrollerimizi yapt?ktan sonra, sistem boyutumuza g?re, diskimizin sonundan ba??na do?ru yer alan bo? alan?m?zdan diledi?imiz say?da b?l?m olu?turabiliriz. Disk b?l?mleme i?lemini kolayla?t?rmak ad?na geli?tiriciler yaz?l?ma bir?ok kolayl?k eklemi?ler. Bu kolayl?klar?n ba??nda disk boyutland?rmas? n? ger?ekle?tirmek i?in kullan?m?m?za sunulmu? olan b?l?mleme penceresi geliyor. Bu pencereye diledi?iniz bir boyutu yazarak yeni disk b?l?m?n?z? olu?turabilirsiniz. B?l?mle i?leminiz bitti?i zaman da sisteminizi tekrar ba?latman?z gerekiyor. Bu sayede yapt???n?z de?i?iklikler disk tablosuna yaz?larak sistemin bir dahaki ba?lang?c?nda kullan?m?n?za a??l?yor. Bu i?lem s?ras?nda bir ba?lang?? disketi ya da CD?si olu?turman?z tavsiye olunur. B?ylece herhangi bir terslik durumunda sisteminizi a??p onar?m yapabilirsiniz.

63775464.jpg

Partition Magic?in sundu?u tek kolayl?k disk b?l?mlemesiyle s?n?rl? kalm?yor. E?er dual boot d???ncesiyle bu i?lere kalk??t?ysan?z yaz?l?m?n ikinci kolayl???yla kar??la??yorsunuz. Yaz?l?m size b?l?mleme ?ncesi hangi formatta bir b?l?m olu?turmak istedi?inizi soruyor. Yani e?er diskinizdeki Windows?un yan?na bir tane de Linux koymay? d???n?yorsan?z ?ok ?ansl?s?n?z. Partition Magic ile yeni bir b?l?m olu?turup bu b?l?m? Linux dosya sistemiyle formatlayabilirsiniz. ?stelik as?l sisteminize bir zarar vermeden. Ve yine yaz?l?m?n sundu?u bir ba?ka kolayl?k ile sabit diskinizde kurulu olan i?letim sistemlerinize bir ?boot loader? yani a??l?? men?s? yerle?tirebilirsiniz. Bu sayede bilgisayar?n?z a??l?rken, sabit diskinizde bulunan t?m i?letim sistemleri listelenecek ve size de bilgisayar?n?z? hangi i?letim sistemiyle a?mak istedi?inize karar vermek d??ecek.

hotfilelogo0.png

Kod:
http://hotfile.com/dl/87977428/a0413da/partition_magic_demo_8.zip.html

Geri