17
EXE RANK
Almeria
Fexe Kullanıcısı
ben oynuyorum bende sorun yok halla halla ? ne garip bende sxe kullanıyorum
yalnız o 1.5 oynuyo
ben oynuyorum bende sorun yok halla halla ? ne garip bende sxe kullanıyorum
çalıştığına dair ss koydum hacı 1.5 dede fark olmaması lazım çünkü hepsi aynı uzantıda dosyaların daha önce takım armaları koyulmuştu onlarda bana ait onlarıda 1.5 te oynayan çok kişi oldu sorun yoktu config kullanıyorsa belki sorun yapar diedüşünüyorum ben config kullanmıyorum ayrıca 1.5te oynamıyorumyalnız o 1.5 oynuyo
çalıştığına dair ss koydum hacı 1.5 dede fark olmaması lazım çünkü hepsi aynı uzantıda dosyaların daha önce takım armaları koyulmuştu onlarda bana ait onlarıda 1.5 te oynayan çok kişi oldu sorun yoktu config kullanıyorsa belki sorun yapar diedüşünüyorum ben config kullanmıyorum ayrıca 1.5te oynamıyorum
[IMG]http://img38.imageshack.us/img38/8366/4444gf.jpg[/IMG]
bunca farklı svde oynadım hiç karşılaşmadım skin hatasıbende biliyorum calıstıgınıbazen bu cs sunucularında gecmiyo bazı skinler ondan yazdım bende config kullanmıyorum 1.5 te oynamıyorum
![]()
bunca farklı svde oynadım hiç karşılaşmadım skin hatası![]()
doğrudur 1.5 te kullanılmaya bilir başka 1.5 kullanıpta sorun yasayan arkadaslar varmı?Her skin Sxe qeçicek die bi kaide yok zaten v1.6 oynayanlarn skntı çekceni sanmıyorumama 1.5 de sorunlu yinede teşekkürler bu arada configle alakası yok ; )
1.6 içinde 1.5 tete oynayabilen arkadaslar varmı 1.5 sorun yaşayanlar var bi deneyin bakalımSkin 1.5 içinmi?