megan fox Skin

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan darkreal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Teşekürler.

çalıştığına dair ss koydum hacı 1.5 dede fark olmaması lazım çünkü hepsi aynı uzantıda dosyaların daha önce takım armaları koyulmuştu onlarda bana ait onlarıda 1.5 te oynayan çok kişi oldu sorun yoktu config kullanıyorsa belki sorun yapar diedüşünüyorum ben config kullanmıyorum ayrıca 1.5te oynamıyorum :)

[IMG]http://img38.imageshack.us/img38/8366/4444gf.jpg[/IMG]

bende biliyorum calıstıgını :D bazen bu cs sunucularında gecmiyo bazı skinler ondan yazdım bende config kullanmıyorum 1.5 te oynamıyorum :D:D

bende biliyorum calıstıgını :D bazen bu cs sunucularında gecmiyo bazı skinler ondan yazdım bende config kullanmıyorum 1.5 te oynamıyorum :D:D
bunca farklı svde oynadım hiç karşılaşmadım skin hatası :D

Her skin Sxe qeçicek die bi kaide yok zaten v1.6 oynayanlarn skntı çekceni sanmıyorum :) ama 1.5 de sorunlu yinede teşekkürler bu arada configle alakası yok ; )

Her skin Sxe qeçicek die bi kaide yok zaten v1.6 oynayanlarn skntı çekceni sanmıyorum :) ama 1.5 de sorunlu yinede teşekkürler bu arada configle alakası yok ; )
doğrudur 1.5 te kullanılmaya bilir başka 1.5 kullanıpta sorun yasayan arkadaslar varmı?

bendede qecio :S

Skin 1.5 içinmi?

Arkadaşlar Kinqofcs girenler varsa sorun cıkmıyo yalnız koruma düzeyi yüksek 1.5 svlerde girilmio örnek csoyunccu yemio :)

saoL kardeş Tşkkürler

İlk elimize hangi elde geliyo? sağ? sol? ??

Aga Bu koldaki Megan Foxu renkli yapamıyozmu ya?

yapılır ama yeni yapmak lazım

güzel paylaşım teşekkürler

payLaşım için teşekkürler.

Eyw. TeşekkürLer..

Emeğe saygı teşekkürler.

Geri