Mechul^ e aim dien arkadaşlar alın oRJiN cfqsi x)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan MyHeaRT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bide benımLe yapsın bu arkdas ws ~ Hunter~`.! daHa Recovery. yeniLmiş :D

~Eyw...saqL...

saolll kardesım +rep

SaoL PayLaşıM için

ekLErısın msn yaparız cok bos konusma oqe !

busra guselmıs cfg kuzin xD :D

Abaazaya bak sanane olmazmı ?

mechuL geRcekten sagLam we 0ynamayı bılıor sızın gıbı bos konusmayıp cs kasıor.Ty paylasım ıcın.Buarada Gokhan kardesımıze hLL. x3

Teşekkürler benlik bir cfg'ye benziyor emeginizi sağlık..

Eywl sen saol qardas

ekLErısın msn yaparız cok bos konusma oqe !

Arkdasım vEr bi MsN bakaLım Recovery.++ eLiNe vErmiş daHa akıLLanmamıssın geL bide beN vereM baKaLım konusacakmısın biDe beN cFq Kasmam Def kasarım(brb) senın gıbı cFq deıLım emınım bu cFq sagLamdır:T yorumlara bakılırsa socl 3.6 sW gideLiM q.. qLırsın biz seNin gibLrN eLne veryrZ s0nra ws yi kufure cevırıorlar 3d aim senın ana..... dıe benzer kufurler edıorlar.kız arkdasınla hayılrı gunler gecırırsın inş. aMa geL bi wS yapaLım emınım sende aim 3d vb... seyLEr diceksın:H

Arkdasım vEr bi MsN bakaLım Recovery.++ eLiNe vErmiş daHa akıLLanmamıssın geL bide beN vereM baKaLım konusacakmısın biDe beN cFq Kasmam Def kasarım(brb) senın gıbı cFq deıLım emınım bu cFq sagLamdır:T yorumlara bakılırsa socl 3.6 sW gideLiM q.. qLırsın biz seNin gibLrN eLne veryrZ s0nra ws yi kufure cevırıorlar 3d aim senın ana..... dıe benzer kufurler edıorlar.kız arkdasınla hayılrı gunler gecırırsın inş. aMa geL bi wS yapaLım emınım sende aim 3d vb... seyLEr diceksın:H

kaybol ezik xD cfg master dion xD cfg de bişe yok xS sadece ekran ayarları xD senin gibi konuşan kaç kişi scolda yenildi abi senin ratelerin ii diye bahane buldular xD onlarda snn gibi meydan okuyodu xD
recowery gelince xD çocuk odaha 14 yaşında xD bilek oynuyom dio xD aim olduğunu herkez bilio xD
buraya üyeyse okusun şiiit ufaklık xD büü bilek kas aim deil xDhadi qq ezilcegin adama fazla artislik yapma sonra rezil olr xD kızarır bozarırsın xD :D

Eyw. SaqoL JnM inDiriyoruM..

ben Cfglerini bulamadm :S

Recovery iyi Çocuk Ya

MechuL^ Linq Kırık kardesm deıstırırmsn

cs.mechul@hot.. al ekLe sonra vs den sonra bekLerim senden bu lafları hea bu arada k1mse sana 3 de demez herkes bana dıyor kankacs sokmuyolar W.n.L sokmuyoLardı söleyımı dahaa lasımsa ? def movıe var stn cfq lı sw de atmam buna emın ol !

mechul saol ama ben razenin cfgyi kullanıom onu çok beyndim army teamda çok ii fraglar elde ediorum

eyW SaoL AbLa :D

Geri