-Marca DM ' [vs] eX * JuqaDores `. Bakalım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan acxtion
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
qL kankA herkezin Sonu böyle olacak :)

ql çok tartışıyonuz.

qL muhammet basarılar sıze ...

mamJ gıl yenılmezler kolay kolay :) real cıksın yeterr

pos kasamda ne oluyosa olsun :sneaky2: cıkacak movieyi izlediğinde atılan duvarlar karşısında az delikanlıysan ql atarsın demolarıda atacam sana izlersin oke ? :)

Benim ki nerde balyoz :F Hani 1 hafta önce 2 saat sonra senin gh movien hazır diyordunuz hani Televizyona çıkartacaktınız beni :lol: Ben hArry xD

Tartışma yaratacak birşley yok adamlar maç atmış onu ss almışlar koymuşlar.

qL bize .d .d

lan üste closed screen shot felan yazıo olm 3d kapaıyosun bari biraz beklesen btlk olmaz 3d acmıs kapamıo :D:d

qL.`` Oyun için birbirinizi kırmanın alemi yok :)

mamj kank qL.

aykut abi + mamj + kaan abi lütfen sözlü kavga çıkarmayalım. küfür ederseniz konu kilitlenir+ban yersiniz.

iyi akşamlar. iyi forumlar.

qL kardeşim

-vaLve *

Tanju Az Kafa Karıştırıyor :) Bizle Atarken Açmıştıda Genede Ezmiştik :D

Hea Konuşma Sırası Bende 1 ReaLıze TanJu DeıL TanJu Askerde ReaLıze vaLve Hasan 2 Biz Hıc Bı Macımızda HıLe we Benzerı SeYLer Acmadık AcmaYız Kaan Arkadaşım Dedım YeTer Bı oYun Icın Kaendını SaTma Adam oL Kımse Kımsenın cLanını DaıTamaz Ben Bu cLAnı Tek Basımada YuruTurum Sen aYık oL ;]

Herkes Kımın Ne B*q oLduqunu bıLıo Sen KaFanı RahaT TuT hıLe dıceksen Yapma bızLe Mac Tmm mı ;]

bişey demiyorum kingof clanı 3d le akıyolar işte ben bu kadar sevineceklerini bilseydim tüm maçları verirdim :)

KınqoFda DeıLıez qardaS CsKeYFI Akıoz.Bıde Sen Mac Wermıosun bız aLıoz ;]

Geri