Maradona mı Messi mi ??

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Method
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Maradona mı Messi mi ??

• Maradona

Oy: 17 40.5%
  • Messi

Oy: 26 61.9%

• Kullanılan toplam oy
    42
20
EXE RANK

Method

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Method
Bence Messi, Sizce Hangisi ??

Bencede Messi.

Maradona geçmiş yıllların 1 numaralı futbolçusu tartışılmaz bir gerçek, şimdi yerinde yıldız olan Messi var

Anketi 2 şıkkıda seçiyorum

maradona yı hiç tanımayan birisine sorsanız bu soruyu adam düşünmeden cevap verirdi maradona diye yılların tecübesi bi başka oluyor messi hiç kimse tanımıyoken maradona gol kralı olmuştu 1 tanede kaleci maçlarını izlerdim adam ters takla atarak topu kurtarırdı kalede :D

Messi :) daha şimdiden adını dünyaya duyurdu önünde en az 10 sene daha var Maradonadan daha populer olcak oynayış olarakda aynı stil zate C.Ronaldo gibi artislik hareketlerle değil aklı ile oynıyıp oyuncunun yapacağı hamleleri önceden sezip ona göre çalım atan eden 2 oyuncu :)

Messi. Tartışılmaz.

ronaldo tricklerle messi tricks ve skilleri karşılaştırınca ronaldo :D ronaldo ya benzer maradona. o yüzden o ;)

en teknık oyuncu ronaldinho şüphesiz :)

ama ankete gore messi dıorum bu adam neyin nesi dıyorum :D

Messi :) daha şimdiden adını dünyaya duyurdu önünde en az 10 sene daha var Maradonadan daha populer olcak oynayış olarakda aynı stil zate C.Ronaldo gibi artislik hareketlerle değil aklı ile oynıyıp oyuncunun yapacağı hamleleri önceden sezip ona göre çalım atan eden 2 oyuncu :)

Aynen :D

maradona efsane ama messi daha genç yani onun daha geleceği var diyorum ve MESSİ bu adam neyin nesi diyorum :D ...

Messi bambaşkaa... Onun tarifi yok :)

Zaman farkı var, Eskiden messi yoktu şimdide maradona yok :D

Eski oyuncularla şimdiki oyuncular arasında kalite ve dayanıklılık yönünden büyük farklar var. Maradona şu anda Messi'nin yerinde oynasaydı, bırakın Ronaldo'yla karşılaştırılmayı; başaramayacağı şey, kazanamayacağı kupa olmazdı.

Oyum Maradona'ya.

maradona & messi :D

Geri