m0re.# - sXe -I ( Sürüm Fark Etmez ) Aim Programı ! Kafa Hs [Headshot] !!!! =) KOŞ

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan p0rtaL.#
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tamamda kardes eyw saolasında bır sılahın ıbresı var bıde baska bır ıbre varr ıkısı bır araya gelmıyorr adam sagda gosterıyorr soldan cıkıyorr kafam karıstıı sahsen

:) Boşver kardeş Anlamamışsın 2 saat Anlatamıcam k.bakma :) oraya yazdım işte Anlamaya Çalış Yapan Yapıyor :)

başlık yanlış :S bu sadece dandik bi cfg

Sen eyw. sağoL ! :D

Nere gitsem alim

m0re her zaman ki gibi süpersin kardeşim senin üstüne yok valla müthişsin abi eyw paylaşım için :))

oluyor EMEĞE SAYGI TEŞEKKÜR EDERİM

kardeş emeğine sağlık ama çalışmıyor.

ewy gzl olmus

saol kardesım senı saten tanıoruz.. caLısıo Hakıkatende :)

m0re.# payLaşımın için saoL ama Bence işe yaramaz !.. Neden dersen ? Ya arkadaşım çünkü bu pRoqRam Crosh açıyo yani öyLe qörüyorsun a1mLe alakası yoq ayriyetten ct qeçince 0 - 0 - 255 yapın diyorsunda bu sadece Croshun renqini deqiştirir hs le felan alakası ne hs atcaksan o cFq sayesinde atarsın :S qeReksiz bencé !

------------------------------------------------------------------------------

~ a1m.Fx`.

Kardeş yabtım oLmadı...

caLısıor mu ?

m0re senin paylaşımlarını sevmiyorum ama denemekte fayda var.

%0 hS La xD zuahah %1oo dio bidé yanınndan gcmıo xD

kullandığım bazı programlar mevcut bunu kullanma gereksimi duymam bu paylaşımda birçok kez yayınlandı sadece sen bir config eklemişsin sanırım oda senin bir katkın olduğunu göstermez.Bu cFg zaten burada yayınlanmış olan bir Config senmi yaptın başkasımı yaptı bilemiyorum yani kısacası bana yararı olmayan basit bir paylaşım diğer arkadaşların düşüncelerini bilemem.benim düşünceM bu yönde.

Paylaşım emeği yönünden değerlendirirsek emeğe saygı paylaşım için teşekkürler *

sen bi harikasın dostum bu kadar olur ancak mermi hiç sekmiyo ama tek sorun cfg e alışmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri