m0re.# ' den Bu kadar Sİteyi Bırakıyorum..... İçeri ArkadaşLar.# VideoLu....

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan p0rtaL.#
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ya ben ona qitme dedim ama heraLde yaLvarmamızı istio

Nereye qidiosan qit hiç sallamam artık seni m0re #

Walhack video da k0ymuşki millet yalvarsın .............

evet Aynn öLe ayrıca 7.7 DeğiL seni Gerzek Çekemiyonuz İşte Bu yüzden Gidiyorum Mallar Sizi qq Hade GeL sw Gösterem lamer ! 7.8 mi 7.7 Mi Gerzek Seni

MORE, KARDEŞ videodaki Walli koyarmısın beklioruz.

Ulan sen kimi kandırıyon kardesim onu sxe 7.7 de kullanmasam hadi tamam diecem de koymussun oraya 7.7 yapılan seyi milleti kandırıyon ulan sen warya orda sxe nin ustunde bile 7.8 yazmıyor haha yapma kardesim boyle işler bare siteden ayrılcaksan adam gibi ayrıllll :S

beyler sw de sXe yok yalan atma bende girdim dun cs3.senoyna.net'de sXe yoktu

hatta adminlere soledım sXe yok die inanmdılar cd hack actım gırdım ınandılar sXe koydular

Aynen moRe # Senin siteye gelmen Hata bare geldinde bisey yapamadın Adam gibi Git be Kardesim

Dikkat ettin mi bilmem ama videodaki 2 dosya ile paylaştıgın 2 dosya uyusmuor videoda 2 tane .dll dosyası var ama paylaşımında ise 1 .hash ve bir .sys var ?????

HarbiDen de oyle Bizi Saf zannediyor Arkadas :D

Ya arkadaşLar ßırakın waLLı feLan adam forumdan ayrLıyo siz neLer diyosunuz ya.. GüLe güLe kardeşm

Küfür etmek yasaktır ..

Banned zerosun.

m0re Laflarına dikkat et....

Sana Burda sövüp de senin seviyene inemicem......

Gideceksen qit kardeşim sana adam akıLLı kaL dedim sen bana Hakaret ettiN..

AllahtanKi seni tanımıorum y0ksa o qerzek Lafını sana yedirirdim...........

wqeqwewqewq e=) lamer yedir sene Hadi.... Mekan beLLi SS ' de Ve İmzamdaDa var !

Bak düzqün k0nuş welet

Mekanda belli yok Şuda beLLi...

Önce adam OL sora qel sen

k3s la lamer dünkü bok daushduashdaushd =) sen kinqsın tmm kapa konuyu :D

more cok olmaya başladın akıllı ol yediririm o laflarını sana bi bk becerememişsin bi de artistlik taslıyosun

more gzL gzL qidiodun işin bo**qunu cıkardın arkadasım

Sana hiç bişi demiorum ..............

More Çok oldun k.b kardes ama sen ancak walla kendİnİ avatursun senİn ben ananin amcigina koyum yarragimin oglu ban yersemde yİyİm more sİkerİm anani ayagini denk l oc evladi gel vs anana bİ koyum sende wall warsa bİzde endorphİne war pİÇ oglu pİÇ

Geri