m0re.# Asil Cfg ' mi Veriyorum Headshot.. Socl kırar Bütün Silahlar Aim.. m0re.#

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan p0rtaL.#
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

m0re.# Hakkında ~ Gitsin - Kalsın Anketi

• m0re.# ' nin Cfg ' lerini Beğeniyorum ama Gitsin.

Oy: 41 12.2%
  • m0re.# ' nin Cfg ' lerini Beğenmiyorum ama Gitsin

Oy: 50 14.9%
  • m0re.# ' nin Cfg ' lerini Beğenmiyorum ama Kalsın

Oy: 29 8.7%
  • m0re.# ' nin Cfg ' lerini Beğeniyorum ve Kalsın

Oy: 218 65.1%

• Kullanılan toplam oy
    335
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sa0L Bi Denicem.......................................................... =]

tebrikLer Adamım m0re.# :D

m0re cim bu cFq nin a1m ine hak weriyorum qzL ama bu socl sw ye girmiyor sen resmi koymussun da o baska cfg sen kendi cfg ni atmamışsın bize o cfg de fps yı asagı ortada gösteriyor bu cfg de ise sag aşagıda gösteriyor milleti kandırmayalım lütfen ..... yanlışsam söyleyin :S arkadasLar... saygılarımLa....

Link düzeLtir msin ?

More senın bır coq cfg genı kullandım ıcındekı kodlar uydurma fln deıl ıı bakalım bu nasıl ıyı ıse hll sana xD

emeğine sağlık kardeşim denicem

Kralsın Soner devam et

Deniycem Arkadaşım İnş Güzeldir Seninkiler Genelde Güzel Oluo Ama Yinede Deniyelim Paylaşım için Saol

güzel cfg saol

cfg güzel ama mükemmel değil :D saol kardes emeğine değer yinede cfg güzel olmuş.

Ty emeqe Sayqı

FLOOD YAPMA #Edit by alee

Senin CfqLere bıtıorM PayLasım Icın SaoL +Rep.++

ewt qüsel cfg ler yapıosun emeqe sayqı xD

saol kardeş bi deneyek emegine saglık

ben def oynarım ama senin paylaşımları benim arkadaş çok beğenio ben bide senin oynayışını biliom bi ara aynı sw de takılıoduk cs1 someofta iyi oynuodun demekki cfglerin güzel indirmedim ama emeğe saygı paylaşım için saol

kardeş onu bunu brikta senin 100 tane gercek cfgn mi war her qün başka cfg paylaşiyorsun bnm cfgm diorsun ne iş?

Edit. Reklam Yapma. ßy aLee.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri