~m0nArch.`wL <a$k> Cs Bıraktım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2
EXE RANK

ApocaLypse

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
ApocaLypse
evet arkadaşlar bende bıraktım cs'yi çocuklugumdan beri oynadıgım oyunun içine ettiğiniz için artık zevk ALamıyorum onu geçtim artık her swde ezik yani mutlaka her swde bi ezik var bi bakıyom ölüyorum adam awpde zoom açmıs bekLiyo ... bi bakıyorum ben daha adamı görmeden duvardan hs atıyor...bide senoyna senoyna dioLar farkmı ediyo sanki hile heryerde şu hile sorununa adam gibi çözüm gelmeden başLamam..kii bu ******** sXe mademki hile cıkarcaksın daha ne pRoqram yapıyosun :@ yani şu işi sxeden devr alıp adam gibi bi program cıkarsalar çok iyi olur ! böle giderse zaten cs de adam kaLmaz 1 aydır girmiyodum zaten sizlerede söLemek istedim...csden iyi kötü arkadaşLarım oLdu =) arkamdan vuranlar oLdu dostum oLanLar oLdu =)

ki yani her zaman hayalimdeki cs ... cfq olmucak herkez defauLt sadece rateLer 3d - aimbot ws hiç biri oLmucak sadece bilek sadece ..! ama öle bi üLkede yaşıyoruzki yani millet yaLvarıyo hile aLmak için türkiye bu yüzden kaybedio zaten

Çok Haklısın Kardeşim..Ne Diyelim Real Hayatta Başarılar Hile için para dökenler bile var =)

eyw kardeşim... tabikide ne para döküyolar :)

HakLısın karde$ qq real hayatta başarılar

reaL de basarıLar. a.e.o qq kardesim.

Real hayatta başarıLar !!!

Real hayatta başarılar dilerim kardeşm qq.

qq .... ReaL

evet arkadaşlar bende bıraktım cs'yi çocuklugumdan beri oynadıgım oyunun içine ettiğiniz için artık zevk ALamıyorum onu geçtim artık her swde ezik yani mutlaka her swde bi ezik var bi bakıyom ölüyorum adam awpde zoom açmıs bekLiyo ... bi bakıyorum ben daha adamı görmeden duvardan hs atıyor...bide senoyna senoyna dioLar farkmı ediyo sanki hile heryerde şu hile sorununa adam gibi çözüm gelmeden başLamam..kii bu ******** sXe mademki hile cıkarcaksın daha ne pRoqram yapıyosun :@ yani şu işi sxeden devr alıp adam gibi bi program cıkarsalar çok iyi olur ! böle giderse zaten cs de adam kaLmaz 1 aydır girmiyodum zaten sizlerede söLemek istedim...csden iyi kötü arkadaşLarım oLdu =) arkamdan vuranlar oLdu dostum oLanLar oLdu =)
Yorm yazmamım sebebi şudur ki :
hile kullanan arkadaşlara güzel bir gönderme olup aynı zamandada uyarıcı bir konu olmuş öncelikle sana katılyıorm kardeşim cs aleminde arkamdan vuranların sayısı geçti gitti ..
hileli oynayan zaten kendjnj belli edjp ezgm diye bağırıyodur :)

qq , kusura bakma konuyu kitlemem gerekiyor ok (:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri