`Lwz # ws 4Leath` | AT Baqam bi qL ;)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Lwz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

Lwz

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Lwz
tebrikler ...

Merak Etme Bro , Hltv iyi ki sokmuşuz 1 2 güne koyucam bende NB ' ye haLinizi (:

bak bu 1. gL bak ben sana gL veRdim Sende Bizim koydugumuzda verirsin gL yi Tabi g*t korkusundan nick deiştirmessen ;)

bide bişey anlamadım hltv iletişim msnsi 3 kişi de ekledi birini kabul etmedi ?

hehehehe SacmaLıonz ;)

Kalabalık'ta Artislik Yapanın Tenhada Özrü Kabul Olmaz!

ali.cs_@hotmail.com

Lwz ben okkalı bi şekilde maç ta yenilsem cs bırakırım xD hergün yenil yen saçmalık ...

La adamın önünde 2 tane sis patlıyor kör olmuyor velet. Hltv ve diğer movieleriniz yakında Sk`da :)

ali captan akıllı yazıar yaz koçum =) sen de 2 gün önce çıktın 2 günde %50 yenildin %50 yendin o yendiklerinin ss lerini koyup ünlü olacam diye uğraşırken hergün rezil oluyorsun...

Burdakilerin Ne düşündüğü kimin Umrunda (:
Ama Sonuçta paylaşım sitesi
Sen niye burdaysan Bizde burdayız.
Kimin ne oLdugu ortada , Neden kimse başkalarıyla degilde Lwz clanı ile ugrasıyorlar
Cekemedikleri için mi sence KOÇUM ;)

heahaehae clandan 3 kişi hltv iletişi msn ekledik 3 kişiyide kabul etmedi olaya bak , acaba g*t korkusundan mı KOÇUM ;)

qL.`` yenilmekte

qL.`` yenilmekte var

ali captan akıllı yazıar yaz koçum =) sen de 2 gün önce çıktın 2 günde %50 yenildin %50 yendin o yendiklerinin ss lerini koyup ünlü olacam diye uğraşırken hergün rezil oluyorsun...
İbiş knk sen bunları takma. Ben yapıcağımı biliyorum. bebenin önünde 2 sis patlıyor kör olmuyor daha ne sahneler var izlicez hep birlikte :D

:D izleriz kank
bu arada koçum bnm lafım la çalmayın :lol:

Geri