#Lwz Otur ağLa.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hArry*
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1
EXE RANK

hArry*

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
hArry*
BU macn Dev***** aTıyımı HAryy ? Dev***** Koymadn demı Haryy YEMEDIMI

Bu zaten devam'ı :}

Şakamı 4-1 ken ss almıssın koymussun bu macın devamı nerde ? :D

mk ezıqı yea :D bu hAryy 4-1 kyyor şaban :D:D

şaka gibi la :D hatice değil netice istiyoruz :D:D

...

La gerizekaLıLar Maç çokmu önemLi Banane :D Ben Fraqıma bakarım Hadi 2'Leyin .d

2 eL Üst üste Tk Attım haLa diyorLar'ki Ezik qweotqwe xD aqLa ya vaLLa aqLa xD

bu ne pub mı kasıyon ? :D netice ne ?

Amq Ben Şarampbol Bende Tk aTım ezık Devamı koy

Bir açıklama yapayım Lwz'ler ile ilgili ; 1.Adamlar <Adamlar derken lafın gelişi> maçın ortasında birisi retry atıyor ve kendi swlerinde ise maç pw kaldırıyorlar adam geliyor adminlik girdiği için hltw kick atıyor görmezden geliyorlar. 2. Nerde olursa olsun bunlar ile attığınız maç hangi swde olursa olsun wentlerinde 6 kişi oluyor. Yıkılırlarsa fark ile 6. adamlarına söylüyorlar karşı teamın tag ve nickini alıp FF yaptırıp kendilerini vurduruyorlar. Maksat ne? mi.. Suçlu tarafın siz olduğunuzu gösterip gl attırmak. SaygıLar.

Herşey ortada Berat (: Sen kendini yorma (:
Sercanıma SaygıLar

kendi swlerinde ise maç pw kaldırıyorlar BIZM SW MI 1. si sızn sw de mac yaptık 2. si sw nızde pw KALDIRP fake adm sokup bızm hp Lerı ındırıonz devam edıonz sızı yenıoz ban atıonz İŞtE w.Lawson bu HLtv dıe adm sokn sız ;)

ali.cs_@hotmail.com

kendi swlerinde ise maç pw kaldırıyorlar BIZM SW MI 1. si sızn sw de mac yaptık 2. si sw nızde pw KALDIRP fake adm sokup bızm hp Lerı ındırıonz devam edıonz sızı yenıoz ban atıonz İŞtE w.Lawson bu HLtv dıe adm sokn sız ;)

ali.cs_@hotmail.com

Önce türkçe'yi düzgün kullanmayı öğren, anaokulu çocuğu gibisin. :}

Bir açıklama yapayım Lwz'ler ile ilgili ; 1.Adamlar <Adamlar derken lafın gelişi> maçın ortasında birisi retry atıyor ve kendi swlerinde ise maç pw kaldırıyorlar adam geliyor adminlik girdiği için hltw kick atıyor görmezden geliyorlar. 2. Nerde olursa olsun bunlar ile attığınız maç hangi swde olursa olsun wentlerinde 6 kişi oluyor. Yıkılırlarsa fark ile 6. adamlarına söylüyorlar karşı teamın tag ve nickini alıp FF yaptırıp kendilerini vurduruyorlar. Maksat ne? mi.. Suçlu tarafın siz olduğunuzu gösterip gl attırmak. SaygıLar.

harry yasın 20 fln galiba < 20 dediysem akıl yasını kasetmedim sakın üstüne alınma > 1. madem bütün maclarınıza hltv sokuyornsz ve record alıyorsnz yapın bi movie görelim kim retry atıyor kim fake adam sokuyor gorelim kim fkke hltv sokuyor görelim ? ? ? elinizde ss yok bi belge yok foruma gelip forumda kafanıza göre biseyler yazıp miileti kandırmayın.

ve son sozum w.lawson 'a neden bu kadar yenilgilyi kabul etdemezlik , kibir ve sinir yapıyorsnzki.

harry sana bir tavsiye Gökhan Özen - Ufak Atta Civcivler Yesin Dinlemeni Tavsiye Ederim ;)

Krallar dururken soytarıları ilemi uğraşayım ?

Sen Konuşmayı orende qeL botun ..... ;)

çünkü biz kralız ;) o yüzden ugrasıyo ;)

Hı hı evet kingsiniz siz clanına alın beni nolur adminlik alıyım slotluk alıyım sw paranızı veriyim yeterki clanınıza alın :(

Geri