lütfen yardım edermisiniz

0
EXE RANK

Mutlu/~Clipper <3

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Mutlu/~Clipper <3
öncelikle selamun aleykum beyler benim sorunum internetle ilgili yani oyuna giriyorum 15 dk sonra net kesiliyor ve 5 dk sonra yine geliyor 15 dk sonra gidiyor ttnet kullanıyorum müşteri hizmetleride cevap vermiyor bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim şimdiden sağolun

Türkiye geneli böyle ttnet cokmus kardeş 1 kac gün idare et düzeltirler herhalde benim için sıkıntı yok SMILE ADSL saolsun...

eyvallah kardeşim sağolasın bilgi için :)

öncelikle selamun aleykum beyler benim sorunum internetle ilgili yani oyuna giriyorum 15 dk sonra net kesiliyor ve 5 dk sonra yine geliyor 15 dk sonra gidiyor ttnet kullanıyorum müşteri hizmetleride cevap vermiyor bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim şimdiden sağolun
bugunde Böle bi sorun Dewam ediyorsa :) Arıza kaydı bildir Buradakıler sanmam yardımcı olabılcekLer.. bazı arkadaslarında netinde değil ew teLfnunda sorun var Örnek ev telefonunu arıyosun mesgul calıyo ama sen ew telefonundan herhangi bi yeri arayabiliyorsun gecenki Çökmeden dolayı bazılarınıza piyango vurabılıyor :)

Kardeş ßendede Aynı sorun vardı Müsteri hizmetlerini aradım teknik servis felan Adaptoru Çek 5 Sn Bekle Tak Dediler Ordan da Ne yaptılarsa güncellendi felan dedi ARtık kesilmiyor 1 hafta öncesine kadar cs giriorum vea csyi karıstırmayım nete giriyorum kesilio yanıp yanıp sönüyo insanı deli ediyodu simdi sorun yok .

sorun çözüldü teşekkürler :)

knka musterı hızmetlerıne bıldır bakmıolarsa sov mk :) saka saka ara sen ttnet benımkıde aradım oluodu oyle yaptılar hemen

Geri