Login Ekranı Yapılır İstek Üzerine.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sezer741
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kardeşim bana clarividencia ya yaptığın kuru kafanın aynısından yaparmısın fRee ' `~aWesSsome` |x3| yazarmısın...

Teşekküre Bastım :thumbup1:

Kardeşim benimkini görmedin heralde kuru kafali -cLarividencia` yazı ver bi zahmet :)

rolbang' q0dz1LLaya yaptıgnın aynısını ıstıyorum cLassique` Cs v1.5 ;] yazarsn svnrm

Kardeşim yazmıştım ama gormedin galiba bana cLarividencia` yaptıgının aynısından kAttrejjj.``` yazarsan sevinirm.Aldına THE KİNG yazısını gecirirsen daha cok sevinirim :D

`Sezer benimkini yap artık ? q0dz1LLa rolbang yaptırdgn fotoya cLassique` Cs v1.5 ;] yazarmısn ?

oğlum bunu yapmakta ne var boyut ayarlıyosun bide isim değişiyosun atıyosun cs içine tamam bukadar basit nesee :D

Kardesim banada bi yaparsan güzel olur 1.6 için de yapıyosan cokda sahane olur Resim istedigini koy siyah olan resim varsa köşeye biyerede ((( ~ Ha|it` ))) yaparasn sevinirim bekliyorum repinide vercem

sezer kardesım bende koydum TÜRK BAYRAGını yapabılırmısın yaparsan sevınırıım

sezer kardesım bende koydum TÜRK BAYRAGını yapabılırmısın yaparsan sevınırıım

Tamamdır Nereye Atacagın Winrarda Yazıyor.

FreakShare - Easy One-Click File Hosting

Kardesim banada bi yaparsan güzel olur 1.6 için de yapıyosan cokda sahane olur Resim istedigini koy siyah olan resim varsa köşeye biyerede ((( ~ Ha|it` ))) yaparasn sevinirim bekliyorum repinide vercem

Tamamdır Nereye Atacagın Winrarda Yazılı.

FreakShare - Easy One-Click File Hosting

[IMG]http://www.yukleresim.com/images/25871132992150841398.bmp[/IMG]

teşekkürler sezer

Sezer bEnim Bu verdigin login resimler cok karisik olmus bana SİYAH RESIMLI bişi koyarsan güzel olur ismimide yazarsan sahane olur bekliyorum :D

muthisttt la bu süperr lan ty...

keşke indirme linkini baskasina upluod edeydin :D 10dk bekle simdi :D

Geri