Lifekız yani & lifekiss 3d movie iyi seyirler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ne suclusu allahn lameri movieyi zaten ben yaptım sus yorum yapma buraya söwerm cok pis msn ver ekliyim bi söwim sana içimde kalacaq yqsa allahn botu yorum atarsan .................. dahada atarsan lamerin tekisin yüzsüz

loser loser loser loser loser loser loser cocuk okul parasını wallhacklere yatırıo zavallım karmanı zengın eddınız cevdetoru zengın eddınız loser ler sızı gwgewgegwegwe rezıller sızı neyse tartısılıcak ınsanlarla tartıscan cocuklarla tartısılmaz :D:D:D:Dulan bu kendını haklıda cıkarır sımdı allah kımseyı dusurmesın senın durumuna wallcı geldı dıolarmı sana artık serverlerde :D:D:D:D:D

BEN L1FEK1SS hahaha cok guldum :) la sen kimsin ki millete benim 3d olduqumu söylüyorsun.. herkez biliyo senin ne mal olduqunu he bu arada kendi bilgisayarından ghost acıp benm nickle oynamışsın hatta Cobajn oynamıs ;) ss ler war birsürü daha neyi ispat etmeye calısıyosun..

Lan düdük aLpay Senin ne maL oldğugunu herkez BilioR Wall aLdıgını açtıgını Msn Resimleri+Video vaR daha Ne konusuon waLLın vaR die aDam oLmussun LA s0 1 so1 ymiş O wallı al sen t0be 0t0be

Wallhackle king oluosan way haLine snn Ezo Daha da konusmucaksın Seninde 3dci oldugunu bilioz lameR king

Yİyosa Gel wallsız 3dsiz Swde kapısalım mal 3dci

kendnı akllımı sanıorsn alpay acmsn ghostu adamn nıcı yazmsn :D 3dnı yaptm dıorsn adama:D sakamsn nesn ya az buyu aq

Alpay bu Movie İzleyici Olarak Kaydettiğine qöre sende 3dsin ? moviede izleyici olarak kaydedildiği ortada...

He bu aRada mHmT sanaDa hLL oLsun 2 dkda saTTın senn qibi aRk. oLmaz oLsun be...

Sen bana yaMuk yapTın knkama kFR eTmıssın aNasına ? Ben bunu oqRenınce deLLendım :@

Herkez Kimin Ne Olduğunu Biliyor Artık Bu Videolar Benım için Birşey Değil:)

bidaha bana seLAm fLan weriRsen bende ana bacı sana soweRım oKe ?

Bune ya walla aimle m0cie cekmısler. uTAnın ^^

Konu Locked ! Tartışma Yaratan konuların burada yeri yok !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri